merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan notesa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

notesa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba site sakinleri
ben sergül. bende aranıza dün katıldım. şimdi ise forumu incelemeye başlıyorum ama önce bir selam vereyim dedim.

Ynt: merhabalar

Hoşgeldin sergül hismiley

hoşgeldin sergül s456

actionsmile sergül hoşgeldin pozitif siteye.

hoşgeldin sergül ark5

hoşbuldum. hemde çok hoş buldum blissy cat3500

slm sergül hoşgeldin sitemize hismiley ... su aralar yeniden yapılanma dönemindeyiz.olurda üyeliğinde sorun gerceklesirse yada msjlarında kaybolma olursa lütfen ''istemiyorsanız üyeliğimi silin.'' gibi yaklaşımlarda bulunma emi ttli3 suan dediğim gibi bir geçiş dönemindeyiz.sorun yasarsan takılma olurmu 44

merhabalar yeni site sakini.. ttli3
incelemelerin bitince güzel katılımlarını beliyoruz.. ark5

sevgiler.. actionsmile

hoşgeldin sergüll kiss3

clapping hosgeldin aramiza

hoşgeldin sende ben gibi 98569

gulensmiley

merhaba sergul seni gormek cok guzel hosgeldin umarim hep bizimle olursun

tekrar hoşbuldum. elimden geldiğince, işlerimden fırsat buldukça, bende paylaşımda bulunmak, hepinizi tanımak, hepinize kendimi tanıtmak isterim.

kiss3
burda olman ne guzel.hosgeldin notesa

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri