Merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nr26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

nr26

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam ben Nur aranıza yeni katıldım.Çok sevdiğim arkadaşım,dostumun sayesinde bu siteyi buldum,eminim hepinizle güzel dostluklarımız ve paylaşımlarımız olur.
Her şey gönlünüzce olsun,Sağlıcakla ve dostça kalın...

Ynt: Merhabalar

Hoşgeldin Nur'um eminim güzel dostluklar paylaşımlar bulacaksın, seninde paylaşımlarını bekleriz. Herşey gönlünce gerçekleşsin super

Çok teşekkür ederim canım şöyle kısaca başlıklara bakınca çok güzel ve anlamlı paylaşımlar olduğunu gördüm,Burada emeği geçen herkesin emeğine sağlık,başarıların daim herşey gönlünce olsun canım.. super

nur hoşgeldin safalar getirdin, güzel paylaşımlarını bekliyoruz,sevgiler

hayalayaz ' Alıntı:
nur hoşgeldin safalar getirdin, güzel paylaşımlarını bekliyoruz,sevgiler

Çok teşekkür ederim özür cevabım biraz geç oldu pc bozuldu malum servislerin eli çok ağır,neyseki yapıldıda kavuştum artık inşallah bundan sonra hep birlikte güzel paylaşımlarda bulunuruz.
Sağlıcakla sevgiyle kalın..

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin Arkadaşım.

Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Her şey gönlünce olsun...Sevgiler...

merhaba Nur

hoşgeldin

umarım bu site sana da çok faydalı olur,benim için etkisi çok olumlu yönde olmaya başladı.

Hoşgeldin Nur smiliyface

hoşgeldiniz...güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah uy897

Selam

Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

Merhaba Nur; hismiley

Hoşgeldin yanımıza..

Güzel paylaşımlar... smiliyface

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri