merhabalar

umuda_yolculuk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
siteye yeni üye oldum ama telkinleri 3 haftadan beri dinliyorum çok güzel ve kaliteli bir site dört senedir orta düzeyde depresyon yaşıyorum ve sosyal fobi problemim var ilk iki hafta suçluluk ve egoyu dinledim baş ağrısı gibi etkiler hissetmedim şimdi listeme kendine güven, sosyallik artırıcı koruma kalkanı gibi telkinler ekledim, şu an pek bir etki hissetmedim ama sabırlı bir şekilde dinleyeceğim. tabi ki yılların olumsuzluklarından bir anda kurtulmak olmuyor, sizlerin teşviğiniz ve yardımlarınızıda bekliyorum.

Ynt: merhabalar

hoşgeldiniz umuda_yolculuk vien1
etkilier oluyordur olmuyor değil ama dediğin gibi yılların etkisi de öyle bir anda gitmiyor. clapping
dinlemeye devam super
güzel haberlerini en kısa zamanda duyma temennilerimizla. sevincli

sağlıcakla ve ışıkla kalalım... s456

umuda_yolculuk ' Alıntı:
siteye yeni üye oldum ama telkinleri 3 haftadan beri dinliyorum çok güzel ve kaliteli bir site dört senedir orta düzeyde depresyon yaşıyorum ve sosyal fobi problemim var ilk iki hafta suçluluk ve egoyu dinledim baş ağrısı gibi etkiler hissetmedim şimdi listeme kendine güven, sosyallik artırıcı koruma kalkanı gibi telkinler ekledim, şu an pek bir etki hissetmedim ama sabırlı bir şekilde dinleyeceğim. tabi ki yılların olumsuzluklarından bir anda kurtulmak olmuyor, sizlerin teşviğiniz ve yardımlarınızıda bekliyorum.

merhabalar umuda_yolculuk..
yanımıza hoşgeldiniz..
th_thBouquetCardWelcome.gif

aynı sorunları olan bir çok arkadaşımızdan mutlu haberler aldık .. almaya devam ediyoruz.. blissy

dilerim kısa sürede seninde mutluluklarını paylaşırız.. thumbsanim

bu noktada düzenli dinlemen önemli.. music45

sevgiler.. actionsmile

vien1

hoşgeldin umuda_yolculuk,

güzel değişimler,

güzel paylaşımlar...

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

Tekrardan merhabalar bu siteye üye olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. çok güzel paylaşımlar var. Hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizin çok iyi insanlar olduğuna yürekten inanıyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri