merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dilsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

dilsu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar herkese;
Ben çok yeniyim bugün katıldım.Ama burda olan bütün arkadaşların çok özel olduğunu biliyorum.
Sevgiyle kalın wave

Hoşgeldin Dilsu; sapkal89
Gerçekten bu sitede herkes çok özel.Birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz.Sizden neler öğreneceğiz bakalım... blissy

muhakkak hepimizin birbirinden öğreneceği çok şey vardır.Herkes ayrı ayrı birer dünya değilmi? Umarım bende bişeyler verebilirim sevgi adına sung66

Pozitif enerjini vermeye başladın bile. alk78 smiliyface

annem benmmm... herkese oldugu gıbı burdakı ınsanlarada daha sımdıden mutluluk wermeye baslamıssın senın sayende suan huzurlu we mutluyum beni bu yasımda yonlendırdıın ıcın cok tesekkur ederım senı cooooooook sevıorum! hismiley

teşekkürler lerzan 44
Gerçekten onlarla çok mutluyum kızlarımla hayat buluyorum. Diğer kızım bize bu konuda katılmasada o da hep yanımızda biliyorum. Şimdi üniversiteye hazırlanıyor aslında şu an ihtiyacı var ama bakalım inşallah yakında aramızda olur.Onlara hayatı nasıl zorlaştırmadan severek ve gülümseyerek iyi düşünerek ve kendilerini yaşayarak geçirmeleri konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Çünkü ben kendimi çok zor yeni yeni bulmaya başladım.Onların erken yaşta bu değerlerini öğrenmelerini ve kendilerine özel davranmalarını istiyorum.
smiliyface

Selam merto
Sanırım bir televizyon kanalında çalışıyorsun. Bende kanal türk reklam bölümündeydim. Şu an değilim.
sizede sevgiler hismiley

hoşgeldin canım... eminim verimli bi bilgi alışverişi gerçekleşecek thumbsanim

merhaba emelcim sıcacık karşılaman için teşekkürler actionsmile

rica ederim canım ya... çok öpüyorum 44 sende sıcacık bi giriş yaptın siteye

Ynt: merhabalar

hoşgeldiniz... thumbsanim

Ynt: merhabalar

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri