merhabalar...

kompozit

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabaaaa arkadaşlar...ben hayatım değişti.com ile dün tanıştım...aslında msn den konuştuğum yeğenim bana hayatım değişti.comu bana tanıtmaya çalışmış fakat ben onu hiç anlamamışım..:)sanırım dinlememişim bile..bana msn den attığı öylesine müzik sandığım telkinlerin kimisini iptal ediyor kimisini bir kez bile dinlemiyordum...içinin ne kadar dolu olduğunu bilmiyordum tabi ki b456 kazara bir tanesini dinleyim dedim bu kız uçmuş dedim geri kapatmıştım sevincli neyse ki dün bizdeydi ve bana artık anlatabildiği için çok mutluydu...ben de music45...ve aslında keşke zamanında onu dinleseymişim ve aranıza daha önce katılsaymışım diye hayıflandım gerçekten..çünkü aslında telkinleri yeni yeni dinliyorum etkisine de gerçekten inanıyorum...çünkü karşımda canlı bir örnek var...onun bu şekilde kendini mutlu hissetmesi beni de çok mutlu etti...inşallah bu olumlu etkileri en kısa sürede hepimiz farkederiz...herkese mutluluklar...

Ynt: merhabalar...

merhaba kompozit aramıza hoşgeldin vien1

bu çok normal ben bile ilk 1 ay gürültü ne bu yaa diye dinledigim telkinler hayatımı degisdirdi cok yakında anlıycaksın bu gizli gücü sende

merhaba kompozit

hoşgeldin yanımıza vien1
mutlu paylaşımlar hismiley

vien1 hoşgeldin Koppozit .Unutma Her şeyin bi zamanı var...Sonunda geldinya ona bak. 96 daha haberi olmayan milyonlarca insan var...Ki biz şanslıyız bu açıdan.Burda bende yeniyim burda daha bilmediğim çok şey var ama öğrenicem.İnanmayanlara inat inancım sonsuz telkinlerin etkili olduğuna.. 789569 Mutlu paylaşımlar sana.......... 98569

Hoşgeldin kompozit=) vien1

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

images

sefalar getirdiniz efem....

kompozit ' Alıntı:
merhabaaaa arkadaşlar...ben hayatım değişti.com ile dün tanıştım...aslında msn den konuştuğum yeğenim bana hayatım değişti.comu bana tanıtmaya çalışmış fakat ben onu hiç anlamamışım..:)sanırım dinlememişim bile..bana msn den attığı öylesine müzik sandığım telkinlerin kimisini iptal ediyor kimisini bir kez bile dinlemiyordum...içinin ne kadar dolu olduğunu bilmiyordum tabi ki b456 kazara bir tanesini dinleyim dedim bu kız uçmuş dedim geri kapatmıştım

n9598 44 44 44

kompozit ' Alıntı:
ve aslında keşke zamanında onu dinleseymişim ve aranıza daha önce katılsaymışım diye hayıflandım gerçekten..çünkü aslında telkinleri yeni yeni dinliyorum etkisine de gerçekten inanıyorum...çünkü karşımda canlı bir örnek var...onun bu şekilde kendini mutlu hissetmesi beni de çok mutlu etti...inşallah bu olumlu etkileri en kısa sürede hepimiz farkederiz...herkese mutluluklar...

98569 öhöm öhöm.... o ben oluyorum... f678h

yah... smileydance

wave

güzel değişimler,

güzel paylaşımlar teyzoş... ttli3

s456 s456 s456 s456

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

vien1 hoşgeldiniz vien1
güzel paylaşımlar diliyorum tender45 tender45 tender45

merhabalar kompozit.. ark5
th_bwel101.gif

hoşgeldin yanımıza .. ttli3

sevgili meryemi geldiği günden beri yanımızda ayrı bir yeri var.. ark5
ondaki değişim bizleride çok sevindirmekte... blissy

en kısa seninde güzel mutlu haberlerini almak dileklerimle..
27395b483da0b389eaff01c4958c8069.gif

sevgiler..

sevgili meryem'ciğimizin sevgili teyzoş'u gelmiş... vien1 ne mutlu bize... blissy

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. wave

78310cwx8vpgbuayo8cs1.gif

kompozitcim hoşgeldin balım..ben sitenin hayalablasıyım..

hoşbulduk...iyi niyet ve dilek leriniz için hepinize teşekkür ederim...ilk defa bir sitede yakından tanıdığım birisi var...burdan onunla mesajlaşmak da güzelmiş...ama ilginç ki ben sanki burdaki çoğu kişiyi tanıyo gibiyim...meryemi sağolsun öyle güzel anlattı ki hayal abla,shamanic,ve diğer birçok arkadaşı...hepiniz gerçekten çok iyi insanlarsınız,kalite çok yüksek,herşey çok güzel,tekrar hoşbulduk.... 956k 956k f678h

vien1 Hoşgeldiniz, aslında çok şanlısınız değişimleri yaşayan canlı bir örnekle berabersiniz. Geç olsun güç olamsın. Sonunda sitemize bizzat tanıştınız. görüşmek üzere........

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri