damla22 ' Alıntı:Herkese merhabalarrr,
Bende yeniyim burdaa.. henüz inceleme aşamasındayımttli3 güzel paylaşımlarımızın olması dileğiyle..
şimdiden teşekkürler
nergis ' Alıntı:bir merhaba da benden,
aslında yaklasık üc aydır üyeyim siteye ve telkinleri de dinliyorum,
cokta faydasını gördüm . . .
sürekli sindirim problemi ceken biri icin ilk iki hafta süperdi 44
dik yürümek . . . daha önce birkac ay pilates yapmistim oradan kalan bir alıskanlıgım var zaten,
kararlarım daha kesinlesti,sezgilerim daha güclendi . . . . . daha huzurlu oldum,takıntılarım azaldı,
eskiden üzüldügüm bircok seye daha az üzülür oldum ki bu cok önemli benim icin . . .
telkinlerde en cok klasik ve new age seviyorum.
artık hergün siteyi ziyaret etmek ve yazılanları okumak benim icin büyük keyif gogogo
bunun icin öncelikle ve cokca Atakan'a sonra da paylasımları icin herkese coooook tesekkürler kiss3
O kadar aradim şu atkili smileylerin beşiktaşlisini bulamadim gssmile fbsmile Bulan bana göndersin ekleyeyim...PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:hoşgeldin damla22 ben sitenin tek beşiktaşlısı (smileyi olmadığına göre yanlızım 8977 )
Pisimbat seni kıskanıyom falla (mıyaaoovv catsle)
Yanlızlık benim eski sevgilim
Yanlızlık benim en vefalı yarim
Ben onu kimler için terkettim
O beni bırakmıyor
Yalnız değilsin Pamirmühür bende beşiktaşlıyım....PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:hoşgeldin damla22 ben sitenin tek beşiktaşlısı (smileyi olmadığına göre yanlızım 8977 )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.