Ne yazacağımı bile bilmiyorum aslında...
Hayatımın değişmesini istiyorum sadece...
Kendimi değiştirmek istiyorum...
Mutlu olmak için...
Şu an mutlu muyum? Hayır
O kadar çok şey var ki...
Kendimi kısaca tanıtayım.Daha doğrusu kısa falan değil ben buyum işte:
Anne. Eş. Öğretmen
Öğretmenlik konusunda çok sıkıntım yok(yada şu anda o tarz problemler baskın değil-tatil ya belki ondan)
Eşimle az önce tartıştık
Daha doğrusu konuşmak için adım attık fakat konuşamadık...
Ama asıl sorunun ne olduğunu öğrendim: BENmişim
2 buçuk yaşında bir oğlum var ve onun şımarık yada yaramaz davranışlarının nedeni de BENmişim...
Eşimle uzun süredir birbirimize uzağız.Ben yokmuşum gibi davranıyor.Havadan sudan konuşuyoruz-eskisi gibi değiliz.
Bu sorunun nedeni de BENmişim.
İtiyormuşum.
Uzaklaştırıyormuşum.
Sivri dilliymişim.Haaa onun da hataları varmış ama temelinde çok konuşmam yada laf sokmam yatıyormuş
Ben kendimi o kadar kötü hissediyorum ki şu an.
Sadece yazmak istedim aslında.Yazmak bana her zaman iyi gelir. Hatta uzuuuun zamandır eşime sorunlarımı,mutsuzluğumu hep yazarak anlattım ama hiç tepki yok bu geceye kadar.Ki bu geceki de benim zorlamamla oldu.
Keşke zorlamasaydım.
Bu gece hayatım değişti. Üzerimden kocaman bir tır geçti sanki.Ağır yaralandım.Ve tır şoförünün umrunda bile değilim.
Çözüm de sadece ZAMANmış.
Zaman iyi bir ilaç olabilir mi.Yaralarım ne olacak.Susmak,konuşmamak,hiç birşey olmamış gibi hayatı devam ettirmek, günü kurtarmak ne kadar doğru?
Yazdıklarıma şöyle bir baktım da,
Ne yazacağımı biliyormuşum aslında.
Ne yapmak istediğimi de.
HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.
Yapabilir miyim acaba?
2011 itibariyle sigarayı bırakmıştım. Dün doğumgünümdü-hayatımdaki en kötü doğumgünü- Dün bir paket almıştım.Ama bu gece ilk sigaramı içtim. Ve şu anda sadece 3 dal sigaram kaldı.
Karar almakta hep zorlanırım zaten.
Ama bu kez kararlıyım. Değişmeliyim. Ama nasıl ve ne yönde bilmiyorum.
Nasıl bir kararlılıksa artık
Umutsuz vaka mıyım sizce
Offf off...
İçim sıkıldı...
Sizi de sıktım...
Siteyi Evlilik ve ilişkiler-Çocuk eğitimi vb. konularına bakarken buldum.
bir de baktım ki sadece bu sayfa açık diğerlerini kapatmışım ve üye oldum...ama iyi geldi... Hatta en iyi tarafı bu yazı oldu...
En azından siz sesimi duydunuz bu gece...
İşte buradayım.
Umarım görüşürüz...
Hayatımın değişmesini istiyorum sadece...
Kendimi değiştirmek istiyorum...
Mutlu olmak için...
Şu an mutlu muyum? Hayır
O kadar çok şey var ki...
Kendimi kısaca tanıtayım.Daha doğrusu kısa falan değil ben buyum işte:
Anne. Eş. Öğretmen
Öğretmenlik konusunda çok sıkıntım yok(yada şu anda o tarz problemler baskın değil-tatil ya belki ondan)
Eşimle az önce tartıştık
Daha doğrusu konuşmak için adım attık fakat konuşamadık...
Ama asıl sorunun ne olduğunu öğrendim: BENmişim
2 buçuk yaşında bir oğlum var ve onun şımarık yada yaramaz davranışlarının nedeni de BENmişim...
Eşimle uzun süredir birbirimize uzağız.Ben yokmuşum gibi davranıyor.Havadan sudan konuşuyoruz-eskisi gibi değiliz.
Bu sorunun nedeni de BENmişim.
İtiyormuşum.
Uzaklaştırıyormuşum.
Sivri dilliymişim.Haaa onun da hataları varmış ama temelinde çok konuşmam yada laf sokmam yatıyormuş
Ben kendimi o kadar kötü hissediyorum ki şu an.
Sadece yazmak istedim aslında.Yazmak bana her zaman iyi gelir. Hatta uzuuuun zamandır eşime sorunlarımı,mutsuzluğumu hep yazarak anlattım ama hiç tepki yok bu geceye kadar.Ki bu geceki de benim zorlamamla oldu.
Keşke zorlamasaydım.
Bu gece hayatım değişti. Üzerimden kocaman bir tır geçti sanki.Ağır yaralandım.Ve tır şoförünün umrunda bile değilim.
Çözüm de sadece ZAMANmış.
Zaman iyi bir ilaç olabilir mi.Yaralarım ne olacak.Susmak,konuşmamak,hiç birşey olmamış gibi hayatı devam ettirmek, günü kurtarmak ne kadar doğru?
Yazdıklarıma şöyle bir baktım da,
Ne yazacağımı biliyormuşum aslında.
Ne yapmak istediğimi de.
HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.
Yapabilir miyim acaba?
2011 itibariyle sigarayı bırakmıştım. Dün doğumgünümdü-hayatımdaki en kötü doğumgünü- Dün bir paket almıştım.Ama bu gece ilk sigaramı içtim. Ve şu anda sadece 3 dal sigaram kaldı.
Karar almakta hep zorlanırım zaten.
Ama bu kez kararlıyım. Değişmeliyim. Ama nasıl ve ne yönde bilmiyorum.
Nasıl bir kararlılıksa artık
Umutsuz vaka mıyım sizce
Offf off...
İçim sıkıldı...
Sizi de sıktım...
Siteyi Evlilik ve ilişkiler-Çocuk eğitimi vb. konularına bakarken buldum.
bir de baktım ki sadece bu sayfa açık diğerlerini kapatmışım ve üye oldum...ama iyi geldi... Hatta en iyi tarafı bu yazı oldu...
En azından siz sesimi duydunuz bu gece...
İşte buradayım.
Umarım görüşürüz...