MERHABA

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

yonelim

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
O kadar güzelki sitede okuduklarım.. Katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler..

Ne yazacağımı bilemedim ama sıcak bir merhaba bile yeter sanırım güzel insanlara..

Bağ kurmam, anlaşmam gereken bir şeyler var hayatımda adını koyamıyorum, sanki başarsam sihirlenecek dünya,her şey değişecek, tam bu sınırlarda geziniyordum ki site çıktı karşımaO0

merhaba yonelim...
hoşgeldin aramıza ...dilerim aradığın herşeye kavuşursun.
sevgiyle kal:)

Hoşgeldiinnn aramıza,

Aradıkların, seni çağıran şey sana mutlaka kendini belli edecektir.

Bir yandan okumaya, bir yandan da hayatında olup bitenlere dikkat etmeye devam et.

Güzel paylaşımlarını bekliyoruz.

Sevgiler

hoş geldiniz...
mutlu paylaşımlarını bekliyoruz.
sevgiyle gülerek kalın

Merhaba "Yönelim"

Aramıza hoş geldin:)

Keyifli vakit geçirmeni, mutlu paylaşımlarda bulunmanı bekliyoruz.

HOŞGELDİN SEVGİLİ YÖNELİM...MUTLU KAL...

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

herkese merhabalar.. hayırlı akşamalaar.. :)..

Siz de hoşgeldiniz yanımıza Emel...

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

teşekkürler.. :).. ama bi sorunum var.. siteye üye olmadan önce burda bir yazı gördüm ve cvp yazdım,sonrada üye oldum.. yazdığım yeri burda bulabilirim umuduyla girdim ama şimdik bulamıyrm onuu.. :((.. buranın admini kim ve kendisine nsl ulaşabilirim...? yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.. bu site kime ait...? şimdiden teşekkürler.. ve biri sesimi lütfen duysun..

teşekkürler.. :).. ama bi sorunum var.. siteye üye olmadan önce burda bir yazı gördüm ve cvp yazdım,sonrada üye oldum.. yazdığım yeri burda bulabilirim umuduyla girdim ama şimdik bulamıyrm onuu.. :((.. buranın admini kim ve kendisine nsl ulaşabilirim...? yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.. bu site kime ait...? şimdiden teşekkürler.. ve biri sesimi lütfen duysun..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/616695-merhaba.html#post781382
Merhaba yazdiğiniz mesaj bir önce ki sayfada kalmis...
Bu linkten ulaşabilirsini.z

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri