Merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

hayathan

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
sitenizi Mayıs 2008 de keşfettim. reiki ve secret dahil bir çok konuyla burada yazılanlar sayesindeki tanıştım" diyebilirim.
İlk yıl bu konularla ilgili çok bilgili olmadığım için fazla katılımda bulunamadım. Şimdi ise konularınızı okuyup sosyal gruplarınıza daha çok katılmak istiyorum.
Yanınızda daha çok olmak beni mutlu edecek..
teşekkürler..

Merhabalar hayathan,t678

Katılımının devamını bekliyoruz..

Mutlu paylaşımlar..

Sevgiler..actionsmile

1demethuzun1yf9.gif
aramıza Hayathan,mutlu ve keyifli paylaşımlar için kolay gelsin diyorum.gelişmeleri takip ederiz yazarsany789sevgiyle kalactionsmile

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri