merhaba

fullmoon

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben bu siteye bayılıyorum arkadaşlarımada tavsiye ettim ama tanışma bölümüne girmeyi akıl edemedim sağolsun burcu hanım yardımcı oldu.kişisel gelişimi ve ruhubu beslemeyi sevenlere yeniden sıcak bir merhaba alk78 Birde size bisır veriyim ben telkinlerdeki konuşmaları duyabildim 956k 956k

Ynt: merhaba

drive45 cok hizlisinnn alk78 tebrikler

Hosgeldinnn aramizaa

merhaba fullmoon hoşgeldinnn

Ayy ya 2 başlık mı açmışsın sen bakim y789 Hoşgeldin genede ya ne yapayım önce diğerine yazmıştım şaşkın

merhaba aramıza hoşgeldin senin de paylaşımlarını bekliyoruz music45

Burcu hanıma ve bana cevap yazan arkadaşlara çok teşşekkür ederim.Bu sitedeki arkadaşlar seçilmiş super başka söyleyecek söz yok.Bakın ben bu siteyi nasıl buldum;kişisel gelişimle ilgileniyorum ve 'SIR'ra vakıfım sır sayesinde bir çok mucizeye şahit oldum bi tek kilo veremedim. Bigün dedimki
bana bana kilo vermeye yardımcı olacak bi şey olsa dedim .Sır sayesinde bu site tesadüf eseri karşıma çıktı.ve çok mutluyum.Kilo veremedim ama telkinlere inanıyorum .fakat şöyle bi gelişme oldu.telkinleri dinlerken daha az yemek yediğimi farkettim super.VEEEE ŞUNU ANLADIM ASLINDA RUHUMUZ AÇ .MİDEMİ DOLDURMAK YERİNE RUHUMU DOLDURMALIYIM DİMİ???? TELKİNLER İNŞ DAHA YARARLI OLUR HEPİMİZE. cilgin897

Bir konu açmıştım yeni bölüme taşınmış ama radım taradım siteyi yeni bölümü bulmadım...Nerde bu yani Bölüm?

ciddi temizlik yapıldı olması gerekiyordu link vereyim birazdan

temizlik diyon sen bu işe yanii..İiyi linki bekliyorum bakalım

http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php?topic=1924.0

Arkadaşlar burada mersin-adana illerinden olan var mı?

hoşgeldin fullmoon...

sanırım bugle adana olması lazım...bende yakın sayılır antalya dayım..

Hoşgeldin aramıza. Bu arada yazdıklarında aklıma birşey takıldı. Telkinleri dinlerken içeriğini bir süre sonra duyabilmek mi gerekiyor. Yani ben yaklaşık 1 aydır dinliyorum ama duyamadım. Sanki senin söylediğinden bunun olması gerektiği hatta ne kadar çabuk olursa gelişimin o kadar iyi olacağını anladım. Yanlış mı anlamışım?

hoşgeldin fullmoon safalar getirdin
angel2030 telkinlerin duyulmaması gerekiyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri