merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

şef

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.,sitenizi inceleme fırsatı buldum azda olsa.,gerçekten güzel bir site.,
güzel paylaşımlarda bulunuruz umarım., onayi

Ynt: merhaba

vien1 yanımıza paylaşımlarınızı bekliyoruz.Mutlu paylaşımlar 956k

çiçeğim ' Alıntı:
vien1 yanımıza paylaşımlarınızı bekliyoruz.Mutlu paylaşımlar 956k

teşekkür ederim.,.hep beraber inşallah., ttli3

hayalayaz ' Alıntı:
vien1 şefim hoşgeldin yanımıza, mutlu paylaşımlar dilerim..

hoşbuldumm teşekkürler., onayi.,

şef hoşgeldiniz.
mutlu paylaşımlar... sapkal89

y789 Şef hoşgeldin sefalar getirdin mutlu huzurlu paylaşımlar dilerim k8908

çok teşekkürler ediyorum herkese...hoşbuldumm..umarım pek çok konuda huzurlu paylaşımlarda bulunuruz... ttli3

Selam Hayatım değişti ailesi thumbsanim yaklaşık 10 gündür siteyi ziyaret ediyorum işimde, evimde sürekli bağlanıyorum. Telkinleri gün boyu dinliyorum. Ve sizlerin günlüklerini okuyorum. Daha önce yazmadım çünkü önyargılı yaklaştım oysa şimdi içimde birşeylerin değiştiğini farkettim. cilgin897 şimdi yeniden herkese sesleniyorum MERHABAAAAAAAAA s456

Hoşbulduk rasgavs actionsmile evet iyiki gelmişim :)

Merhaba şef ve crocus82; hismiley

Aramıza hoşgeldiniz.. vien1

Mutlu paylaşımlar... actionsmile

1demethuzunblogcuix6bg8.gif

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri