merhaba

ELİFE

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

internetten birşeyler ararken tesadüfen ulaştım bu siteye ve ilk defa bir foruma dahil oluyorum. özellikle son bir yıldır kişiler gelişim hakkında farkında bile olmadığımız güçlerimiz hakkında bir çok kitap okudum ve merakım ilgim her geçen günde artıyor. e doğal olarak bu sitede çok ilgimi çekti.
beklentim çok
merhaba tekrar

Ynt: merhaba

Elife hoşgeldin. Gelişimine burada yardımcı olabilecek daha çok konu olacaktır.

hoşgeldin elife hem senin hemde bizim adımıza sevindim burada oluşuna... 44
(slm veremiyorum çünkü kızıyolar bazıları dl78 )
not: parantez içi seninle ilgili bir mevzu deil elifem başkasını uyuz etmek için yazılmıştır 44 mesela asisler f678h

selam

ben de aynı şekilde dolaşırken gördüm nasıl faydalı olurmu?

Elife hoşgeldin....

ne zaman geldinde ne zaman baş köşeye kuruldun be mubarek :)

bak benden önce Emel bile görmüş seni tüh yaa ...

olmadı şimdi bu ama arada senin hatırın var.

baş tacısın ya o bakımdan...

bi dolu yazı göreceksin sitede ilgini çekenlerin hepsini oku mutlaka faydasını göreceksindir.

Hem biri bişey derse ( Emel gibi ) benim ismimi ver yeter...

Laf aramızda umumiyetle çekinirler bende :)

şaka bi yana gerçekten hoş bi site tebrikler Elife

asisler ' Alıntı:
bak benden önce Emel bile görmüş seni tüh yaa ..

Hem biri bişey derse ( Emel gibi ) benim ismimi ver yeter...

Laf aramızda umumiyetle çekinirler bende :)
khkh56 khkh56 khkh56

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Eemel cezasını keseyim mi 44 khkh56
kes burcum kes! kafana göre ne uygun görürüsen şimdilik sen boş bırakma...benim kolumu kaldıracak gücüm yok e bir ara da ben ilgilenirim smil56 gözünün yaşına bakama burcum gulensmiley

Senariste ne güveniyorsun onu attık köşeye şimdi elimizde sen varsın gıkın çıkamayacak istersen bunun içinde hayal panosuna resim koy kendini kolla derim y789 Çekeceğin var asisler bilirsin bizlerle uğraşmak kolay değil khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri