merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karacay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

karacay

Guest
herkese selamlar.
Ben yaklaşık 10 yıldır hipnoz,subliminal mesajlar astral seyahat gibi konularla ilgiliyim.ilginç deneyimler yaşadım ama hiç köklü değişiklikler yaşamadım.Siteyi daha öncede görmüştüm ama ciddi olarak inceleme fırsatım olmadı.Ankara'lı kimse varmı,buluşma düzenleseydik çok iyi olurdu aslında.

Herkese tekrar selamlar,hoşgeldim:) derty

Ynt: merhaba

merhaba karacay

hoşgeldin yanımıza vien1

ankara buluşması olacak. tarih ilgili başlığa yazılır. ordan takip edebilirsin.

mutlu paylaşımlar hismiley

hoşgeldin karacay,
umduğundan fazlasını bulacağın harika bir yer. super

mutlu paylaşımlar diliyorum.

sevgili karaçay aramıza hoş geldin... hismiley

güzel paylaşımlarda görüşmek üzere....

Aramıza hg bende ankaralıyım batıkent k.ören sincan 3 lemesi :D
yakın bi zamanda olucak inş bulusma

aramıza hoşgeldiniz vien1

mutlu paylaşımlar hismiley hismiley

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri