Merhaba mili.....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: Merhaba mili.....

selam bende merhaba demeye geldim ama
miilli nerde?

merhaba ben mili

Linkler açılıyor değil mi mili?..

selamlar mili,

aslında diğer bir konuda senin tanışma mesajın varmıştı yeni farkettim.

burdaki yanlışla açılmış sanırsam ya da özellikle sana ithafen açılmış

hoşgeldin u859

HOŞBULDUKKKKKKKKKKKKK BEN FORUM VE DE INTRNT ÖZRLÜYÜM KUSURA BAKMAYIN ARKADASLAR. OKEEE

mili ' Alıntı:
HOŞBULDUKKKKKKKKKKKKK BEN FORUM VE DE INTRNT ÖZRLÜYÜM KUSURA BAKMAYIN ARKADASLAR. OKEEE

bence sorun olmaz, muhakkak internet ve forumlarla ilgili scriptler de vardır burada.

ARKADASLAR BENDE MÜZİKLERDEN BIR TANESINI DINLEDIM HEPSINI INDRMEYE VAKTIM OLMADI..AMA COK HOSUMA GITTII . MUZIK COK ILGIMI CEKTI ..EGO GUCLENDIRICI İDİ GALIBAA... BEN BU SITEYI DETAYLI OKUMADIM . AYRICA BEN SUAN ANTIDEPRESAN KULLANMAKTAYIM HALEN..BAKLM SITE NIN FAYDASNI GORECEKMYIM

selamlar mili;

Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini sırayla dinlemelisin. Çünkü bu ikisi birbirini tamamlayan telkinlerdir..

Yaklaşık bir 15 gün devemla ve azimle dinlemelisin...

Ayrıca forumda büyük harfle yazmazsan seviniriz... smiliyface

tamammmmmmbuyuk harfle yazmiicam utananadam

şuan inceliyorum siteyi . şu telkin le ılgılı yazıları bi okiim

arkadaşlar ordamısınız..inceledim baya bişiler indırdım . suan dinliyorum... pekı sohbetler ne üzerıne oluyo . bıraz bılgı verırmısnz . yanı olumlu düşünme gibi bu tarz mı . ben astrolojı ıle de cok fazla ılgılenıorum. bana bu sebebten bu konular ılgımı cektı

Forumda her konu ile ilgili bilgiye ulaşabilirsin mili..

İlgili başlıklar altında sen de paylaşımlarda bulunabiirsin...

Kolay gelsin..
smiliyface

baya bişiler indirmişsin hayırlı olsun.

ancak başlangıç olarak sadece ego güçlendirme ve suçluluk müziklerini dinlememiz gerekiyor en az bir hafta süreyle

kolay gelsin

vien1

sevincli vien1 hoşgldin ben sitemizin asi blook hırçın blook cat56 si dusun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri