merhaba dostlarımmm

huzurr

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu caanım siteyi hayatımın bi parçası oldunuz canım dostlarım ama artık aranıza katılıp kaynaşmak istiyorum sizlerle ark5 her ne kadar sosyal fobik olsamda smil56
Sizleri çok seviyorum mutlu paylaşımlarımız olması dileğiyle... kiss3

Ynt: merhaba dostlarımmm

seyirci olmaktan çıkıp bizle beraber rol aldığınız için teşekkürlerimi sunarım...

mutlu paylaşımlar ve sizden güzel haberler bekliyoruz...

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

İşte bu.En sonunda istediğim nickli birisiyle karşılaştım.Ne kadar güzel bir nick 'huzur' canı gönülden hoşgeldin Huzur'cum yanımıza.

Sana da hoş sohbetler,

Mutlu paylaşımlar.

Bu sıcak karşılamanız için teşekkür ederim dostlarım. Nickimin istediğin gibi olmasına sevindim canım redflowers ark5 beni senmi çektin bu siteye yoksa ttli3

Merhaba huzur. actionsmile

Hoşgeldin aramıza. vien1

Güzel paylaşımlar... super

merhaba huzur.
hoşgeldin yanımıza.. mutlu paylaşımlar

url

hosgeldın vien1 huzur kiss3

Teşekkür ediyorum bymehmet sanemce ve özlemelek canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler kiss3

sitemize huzur gelmiş haberim yok girlhaha hosgeldiniz umarız sizde bibiz gibi aradıgınız herşeyi bulursunuz burda iyi paylaşımlar t678

kiss3 teşekkür ederim canlarım burası hayatı kontrollü ve kaliteli yaşayabilmeyi öğrenmek açısından mükemmel bir site emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkür ederim özelliklede sizler gibi sevecen sevgisini ve desteğini esirgemeyen insanlarla bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum bukadar şeyi birarada bulmuşum daha ne isterim thumbsanim

Selam

Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri