merhaba ben siteyi yeni keşfettm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan os.ayd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

os.ayd

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben siteyi yeni keşfettm.. aslında bi arkadsmdan duydm öce etkili olcanı düşnmedm ama sitede baya bi dolaştm ve bunu denememn bana baya bişiler katcana karar verdm.. gercekten cok emek harcanmş cok cok saoln yüreğinize saglık... clapping

Ynt: Genel Kullanım Rehberi

os.ayd ' Alıntı:
merhaba ben siteyi yeni keşfettm.. aslında bi arkadsmdan duydm öce etkili olcanı düşnmedm ama sitede baya bi dolaştm ve bunu denememn bana baya bişiler katcana karar verdm.. gercekten cok emek harcanmş cok cok saoln yüreğinize saglık... clapping

vien1 Merhabalar. Hoşgeldiniz vien1

Güzel Paylaşımlar... hismiley

os.ayd ' Alıntı:
hoşgeldin arkadaş... hismiley siteyi incelemediğin düşüne kapıldım biran zira tanışmalar için ayrıca bir bölümümüz mevcut... 44

cok tskkr ederm saolun.. hismiley

Ynt: merhaba ben siteyi yeni keşfettm

os.ayd artık seninde bir tanışma sayfan var arkadaş super

merhabalar os.ayd.. hoşgeldin yanımıza..
animation6rk1.gif

dilerim kısa sürede faydasını görürsün..
rehber bölümde anlattığımız gibi düzenli olarak dinlemeye gayret et..

gelişmelerinden ve değişimlerinden bizleri haberdar edersen seviniriz..

sevgiler.. hismiley

vien1 hoşgeldin bu sitenin sana hayırlara vesile olmasını dilerim tender45 tender45 güzel değişimlerini bekliyoruz hismiley hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri