merhaba ben semra yılmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alamud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

alamud

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hpm2 aynı konulara gönül vermiş bircok insanın biryerde buluşması güzeldir insan yanlızlığını unutur ve kendine güveni gelir istanbulda yaşıyorum. özel bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. elimden geldikçe insanların yardımına koşan ve asil mutluluğun bu tür kçük yardımların ardında gizli olduğunu savunurum hep malum yıl 2008 ve etrafımız karamsar ve mutsuz insanlarla dolu bana bu siteyi arkadaşim linkini atarak göndermişti aslında coktan takip edıyorum ama bu akşam uye oldum henüz geç kaldıgımın farkındayım. kendimi kısaca anlatırsam 28 yaşındayım akrep burcuyum 6 yıllık evlıyım henüz cocugum yok işin dişinda senaryo yazıyorum herkese de tavsiye edıyorum.hayatı insanları sevıyorum ve önce kendimiz dıyorum herşey kendi elimizde ve tabiki destek herkese kucak dolusu sevgiler

Ynt: merhaba ben semra yılmaz

Merhaba Semra; hismiley

Yanımıza hoşgeldin...

Yazındaki pozitif ifadeler çok güzel, hiçbirşey için geç değildir..İyi ki aramıza katıldın..

Mutlu paylaşımlar diliyorum...

Sevgiler... kiss3

Merhaba semra. actionsmile

Hoşgeldin aramıza. vien1

kiss3 hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar kiss3

super super

Selam

Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

mlk34 bu hoş karşılama için teşekkür ederim gecenin bir vakti iyi geldi. herşey gönlünüzce olsun.

merhaba semra aramıza hoşgeldin vien1 ne kadar güzel şeyler yazmışsın öyle, hep güzel günler geçirmen dileklerimle, sevgiler smiliyface

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri