merhaba arkadaşlar

Ynt: merhaba arkadaşlar

mlk34 ya canım sıkıldı ya konusun bakalım

Ynt: mein leben

mlk34 mein leben nerfen sege senhermenıg bybybysssssss

hoş geldin fatoşcum...
gif309.gif

niye sıkıldın bakalım...anlat canım...biz burdayız...
gif14.gif
sessizce sizleri dinliyor pardon okuyoruz kuzum...

mlk34 mein leben tşk edrm maillerımı okuyan ve cvp veren bırılerı çıktı nıhayet ya mutserıler kafamı bozdu bnde mail atıyorum ama cvp veren yok sınır oldum zaten ya tekrar tşk edrm

tatlım sıkma canını... utananadam

hepimizin ara sıra kafası bozuluyyor...ama yapıcak bişey olmuyor maalesef canım... blook

zamana bırak geçer tatlım...öptüm.. kiss3 blissy

mlk34
tşk edrm gercekten çok rahatladım ya sizlerı çok sevdım ya sızınle tanışmak istıyorum ... ben yaaa

ne güzel...bizlerde tanışmayı çok isteriz... wave

bu konuda istanbul gurubumuz yüzümüzün akıdır her zaman... tender45 çok düzenli bir şekilde periodik olarak toplaşırlar...

bizde bööle uzaktan kıskançlıkla bakar bakar dururuz. b456 maalesef izmirde yaşadığım halde ve çok istememe rağmen izmir toplantısına katılamadım..bir gün bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle...sevgiler... 956k

mlk34

evet haklısınız ama bende çok uzaktayım ya gumushane .........................

sizlerı gercekten çok sevdım ben sizlerı kocaman öpuyorum ...

benım mesaı bıttı eve gıdıyorum 9 saat calıştık yeter ya çok yorgunum ama evde yıne yazıcam sizlere inşallah karsılıgı gelır ....kib öpuldunuz gorusmek dilegıyle byyyyyyyyyyyyyyyssssssssssssssssssss mlk34 mlk34

mlk34

geldım ben

hoşgeldin

Ynt: asi kızim yaaaaaaaaaaaaa

mlk34

eee benımle mailleşmek isteyen varmı harbı canım sıkıldı .... offffffffffffffffffffffffffffffff

neden canın sıkıldı ki?

site içerisinde okunacak o kadar çok yazı varki...
bi dene derim ben 1 haftadan beri bitiremedim. değil 1 hafta 1 yılda zor biter :D
yada sen söyle ne yapmalıyız?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri