Merhaba Arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tugsebb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tugsebb

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bende geldimm site superrr 956k siteyle tanıştık sizlerlede tanışmak isterim kiss3

Ynt: Merhaba Arkadaslar

Selamlar, hoşgeldin.......
ark5
Aslında bende uzun süredir yoktum ama şu an kimse yok madem ortalarda ben evsahipliği yapiimmm.....

İyiki geldin tugsebb....

tugsebb ' Alıntı:
Bende geldimm site superrr  956k siteyle tanıştık sizlerlede tanışmak isterim  kiss3

merhabalar tugsebb,hoşgeldin sitemize... t678 tanıştığıma memnun oldum..sevgiler..
27.gif

bu arada sende hoş geldin merto...yazılarını hep okuyoruz...çok güzel konulara imza atmışsın...devamını bekliyoruz.... super

suzzy ' Alıntı:
bu arada sende hoş geldin merto...yazılarını hep okuyoruz...çok güzel konulara imza atmışsın...devamını bekliyoruz.... super

Hoşbuldum suzzy, teşekkürler...
Böyle arada kaybolup dönüyorum işte, karabatak varsa hayvanım olarak seçiim bari :)
Bu arada Atakanında ellerine ve emeklerine sağlık inanılmaz gelişiyor ve güzelleşiyor site her geçen gün,
tabii katkıda bulunan tüm arkadaşlarında emeklerine sağlık...

Sevgiler....

tugsebb ' Alıntı:
Bende geldimm site superrr 956k siteyle tanıştık sizlerlede tanışmak isterim kiss3

sende supersin tugsebb...
gif7.gif
pozitif enerjini hissettirdin bizlere.. yanımıza hoşgeldin... ark5

sevgiler.. actionsmile

Merto ' Alıntı:
Hoşbuldum suzzy, teşekkürler...
Böyle arada kaybolup dönüyorum işte, karabatak varsa hayvanım olarak seçiim bari :)
Bu arada Atakanında ellerine ve emeklerine sağlık inanılmaz gelişiyor ve güzelleşiyor site her geçen gün,
tabii katkıda bulunan tüm arkadaşlarında emeklerine sağlık...

Sevgiler....

siz eski dostların attığı temelleri sağlamlaştırıyoruz.. tekrar burada olman güzel.. super

sealm bende yeni geldim ama şu sesli telkinleri açamıom eğer sen indirdiysen bana yollarmsın asd_xasd@hotmail.com

Selam

Arkadaşlar hoşgeldiniz.Aramızda sizleride görmek çok güzel.Bu siteden çok yararlanacaksınız bundan emin olabilirsiniz hayatınız değişecek.Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.Herşey gönlünüzce olsun kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri