Merhaba Arkadaşlar Bende Burdayım

Asudem

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bende aranızdayım artık umarım bazı sorunlarıma ve sorularıma cevap bulurum sizlerle

Ynt: Merhaba Arkadaşlar Bende Burdayım

Asudem ' Alıntı:
Bende aranızdayım artık umarım bazı sorunlarıma ve sorularıma cevap bulurum sizlerle
hoşgeldin asudem paylaşımlarını bekliyoruz
burada aradığın her cevabı bulabilirsin smiliyface
bir kamerun atasözü der ki
Soru soran cevaptan kaçamaz diye
paylaşımlarını bekliyoruz

vien1
aradığından kat ve kat fazlasını bulacaksın emin ol.
mutlu paylaşımlar.

Cumartesi Panik Atak olduğumu öğrendim buna alışamadım henüz verdikleri o ağır ilaçlarıda kullanmak istemiyorum aynı zamanda çalışıyorum çünki umarım burda beni yönlendirecek bilgiler bulabilirim.

merhaba asudem

hoşgeldin yanımıza vien1

öncelikle geçmiş olsun... geçecek... burada aradığın her cevabı bulacaksın.

sevgiler hismiley

Merhaba..

Öncelikle herkese merhaba diyorum. Ben bu gün üye oldum.Sitenizi tesadüfen buldum ve ilgimi çekti.Bende nasıl değişiklikler yaratıcak bilmiyorum ama burada paylaşmanın bile bana iyi geleceğini biliyorum.En azından beni anlayan birilerinin olduğunu görmek bile iyi hissettiricektir bana kendimi.Benim burada anlatabileceğim bir hikayem yok. Rahatsızlığımı bende yeni öğrendim hakkında çok bilgiye sahip değilim.Ama iyi olmadığımı biliyorum.Aynı anda 100 şeyi düşünebiliyor, sonra düşüncelerimi birbirine sokup sorunları karıştırabiliyorum. ve ortaya daha büyük sorunlar çıkarabiliyorum.Beynim sürekli bir şeylerle meşgul olduğundan işimle ilgilenemiyorum. Durup dururken neşelenip durup dururken ağlayabiliyorum.Ve bedenimin bu gel gitler arasında bocaladığını hissediyorum.Panik Atak teşhisinden sonra aldığım o ağır ilaçların etkisiyle ezilen bedenimi kurtarmaya çalışan zihnim beni daha çok yoruyor.Umarım sayenizde biraz daha hafifleyip paylaşmanın huzuruyla gerçek hayata biraz daha tutunabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaktan zevk duyacağım..

Ynt: Merhaba..

Aramıza hoş geldin asude hismiley
mutlu paylaşımlarda görüşmek dileğiyle... super

yalnizhx2.jpg

Bence böyle durumlarda duygularının üzerine düşmemek en iyisi olacaktır.farklı eğilimler , kendinde saklı kalan gizli noktalarını keşfetmek yeni başlangıçları çıkaracaktır .hayatta en çok yapmak istediğin şeyi düşün,en çok seni ne mutlu ederdi br hayal et ve ortaya hedef koy.gör bak adım adım yaklaştıkça iç dünyanda neler oluyor.gerçi hayat sadece hayallerden oluşmuyo br de unutmamıız gereken gerçekler war ama %50 de hayallerimiz bizi hedefe ulaştırır.Panik atağı çok iyi bilmiyorum ama psikolojik gbi geliyor.sanki kendimiz büyütüyoruz bu durumu .olumsuzlukların yanında olumluları düşünelim eksilerin yanına artıları ekleyelim.hepimiz gelgtlr yasıyoruz kim tam anlamıyla her istediğini yapmış ve çok mutlu ki.her gün neler yasıyoruz tam gaz gderken br bakmışın alt üst olmuşuz rüya gbi mutluyken aylarca üzülebiliyosunbu bizim hem elimizde hem değil adını koyamadığım bişey.ama sana tavsiyem karamsarlığa esir olmaman:))bu benim üzerime düşmez ama paylaşmak istedim.

Çok teşekkür ederim önerilerin için.Sizlerle paylaşıp fikirlerinizi aldıkca daha iyi olacağıma eminim.

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza vien1

mutlu paylaşımlar hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri