mleklerle yaşamak kitabını aldım onun yanında cd hediyesi var başmelek mikail le arınma meditasyonu bunu yaptım .ve birçok kere meleklerden yardım aldım en son koruyucu meleğimi rüyamda görmeyi istedim onuda gördüm fakat ben onu gerçekte görmeyi ve ismini söylemesini istedim fakat daha hazır olmadığımı korkularımı yenmem gerektiğinisöyledi.başmelek rafaelde bana sağlıkla ilgilişeylerde yardım ediyor O0
o kitabı ben de okudum ve bir kere karşıma kuş tüyü çıktı. ben şuna inanıyorum , neyi düşünürsen onu çekersin. o tüylerin meleklerle ilgisi yok. meleklerle çalışmayı doğru bulmuyorum. Allah'tan istemeliyiz. araya aracı koymak ne kadar doğru olur. bir bakıma şirk gibi geliyor bana. kitabı okuduktan sonra ben de biraz o yönde çalışmalar yaptım ama yanlış olduğunu anlayınca bıraktım. din alimleri de bunun yanlış olduğunu söylüyor. Kuranda Allah ; isteyin vereyim buyuruyor. tercih kişiye kalmış.merhaba ben de meleklerle yasamak kitabını okudum ve okudumaya başladığım anda tüyler bulmaya başladım.Sorum şu: bazen hayat telası geregı yardım ıstemeyı ya da ıletısıme gecmeyı unutuyoruz.Aradan zaman gectıkten sonra tekrar aynı bag saglanabılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.