mehtap'ın değişim günlüğü

hayır denemedim, hiç aklıma gelmedi valla, bu konu üzerine düşünüp olumlama hazırlayayım. teşekür ederim fikrin için kiss3

mükemmeliyetçilik telkinini dinleme sürecimin 5.gününde hamileliğimde sorun çıktı kanamam oldu, bende korkarak telkinden kaynaklı olabileceğini düşünerek hemen bıraktım, tabi tamamen rastlantı da olabilir. fakat durum belirsiz olduğu için ben yaptığım tek farklı şey olan telkin dinlemeye doğuma kadar ara verdim.

tam 1 sene olmuş yazmayalı :) bebişimi sağlıkla kucağıma aldım ve tekrar telkin dinlemeye devam ediyorum.

O zamanlar hamile kalmaya çalışıyordun. Sonra hamile olduğunu öğrendik ve şimdi ise bebeğin var. Mucizelerle dolu bir dünyada yaşıyoruz hamd olsun

hamilelik kilolarım için kilo verme ücretli telkinleri ısmarladım. 82 kiloyum bugun itibariyle 8977 :zpzp: :zpzp: 8977

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri