mehtap'ın değişim günlüğü

mehtap1606

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yeni konu açmayı başardım smileydance. 15 mart 2013 te başladım iç yolculuğuma, 2. periyottayım, ilk 10 günlük etkilerini özetleyeceğim.

konu açma yerini bulup açtım sonra tekrar kaybettim aynı yeri girlhaha

yeni günlüğün hayırlı olsun :) güzel haberler yazman dileğiyle actionsmile

Teşekkür ederim.başlayayım biraz değişimimden başıma gelenlerden bahsetmeye.

32 yaşında yeni evli bayanım.lisans eğitimliyim.2010 senesinde çalışırken bu siteye gelmiştim annem babam boşanıyordu o zaman çok sıkıntışıydım.çözümü buradaki ego-kendine güven ve suçlulukla 2 ayda çözmüştüm sonra depresyondan çıkınca kilo da vereyim tam olsun dedim kilo vermeyi de dinledim bu dinlediklerime ekleyerek 2 ay ve 13 kilo verdim sonra 2 sene hiç dinlemedim unuttum dinlerken sandımki ben kendim başarıyorum telkinlerin etkisi diye düşünmemiştim ben başardım çabalarıma sanmıştım.

Evlenip yeni bi hayat düZenine girdim çalışmayı bıraktım zaten çalışmayı sevmiyorum yani kendi mesleğimi sevmiyorum.evde otura otura kafamda hep beni mutsuz eden seyleri düşünüp kurup kendimi mutluluğumu sabote etmeye başladım.o kadar çoğaldılarki enerjimi alıp götürdüler gözümdeki ışık sönmüştü.namaza başladım.ve sonra dualarımın karşılığı burayı tekrar hatırladım ve hemen çekirdek inanç çalışmamı yaptırdım.

32 çok genç bi yaş, başka bölüm okumayı ya da ne biliym aşçılık kursuna vs. yazılıp sertifika almayı düşündün mü? Bi uğraş edin bence kendine, evde bütün gün düşünceleriyle başbaşa kalınca gerçekten bütün enerjisi gidiyo insanın. Hayırlı olsun bu arada evliliğin :)

tekstil mühendisliği okudum çok zordu zaten yurt dışında eğitim aldım ayrı bir dilde o nedenle tekrar okul okumak şuan için istemiyorum :)

hayırlı olsun günlüğün alk78

Hayırlı olsun,değişimlerini merakla bekliyorum..

Bugün bu soğuk havada yağmurda dışardayım eve dönünce ilgilenecem günlüğümle inş.

Hayırlı olsun bitanem...çekirdek inancının etkilerini merakla bekliyorum herşey daha güzel olacak umut ediyorum bekliyorum :)

ben ilk günden etkisini görenlerdenim, nedenini bilmiyorum ama çabuk etki ediyor.ilk günden rüyalarım çok anlamlı ve çok farklı mutlu olmaya başladı.daha çok hissediyordum gerçek gibi oluyordu rüyalar ve tüm ayrıntılarını uyandığımda hatırlıyorum.ayrıca hergün bardak kırmaya cam bişeyler kırmaya başladım istemeden oluyordu tabi :) kendimi daha kadınsı hissetmeye başladım kafamı saran düşünceler sustu pustu sakinleştim, daha huzurlu oldum.hiç baş ağrım olmadı,hiçbir yanetki görmedim. 2.set dinliyorum şuan, rüyalarım hala çok farklı.kadınsılık hissi artmaya devam ediyor( amazon kadın-kadın kimliği telkinleri etkisi) olgunlaşma hissediyorum , çocuksu davranışlarım azalıyor(büyüme telkini etkisi)

heryerim yara bere içinde, bacaklarımı çarpmakta mor mor :) kendimi farketmeden yaralıyorum.çok fazla zarar veriyorum farketmeden bedenime. yanıklarım ve yaralarım var. başımı çarpıyorum sürekli.kolumu bacağımı :)

tırnaklarımı yemem azaldı, bununla ilgili bir telkinim yok ama huzurum ve özgüvenim arttıkça azalıyor yeme dürtüm.

çok pratikleşmeye başladım , hızlı çözüm üretiyorum, yollar buluyorum, kendime daha anlayışı davranıyorum , kasmıyorum zorlamıyorum(mükemmeliyetçilik telkin etkisi)

o kadar kendine güven oluştuki randevu almak için kuaförü aradığımda çalışan kız beni patronu sandı :D

harikasın. tebrikler canım.

ben telkinlere 10 günlük bir aradan sonra tekrar başladım. 8. periyottan devam ediyorum şimdi. bu aralaryaklaşık 2 hafta) kendimi çok iyi hissetmiyorum. çok uzun süren bir dalgalanma oldu sanırım. şuan da içimde nedenini bilmediğim bir sıkıntı var. kendimce eft bile yapıyorum ama faydası yok sad456

çekirdek inanç telkinlerimin faydası olmadığını düşü
nüyorum artık. bu beni çok üzüyor.sanki çekirdek inanç telkinlerimde eksik olan bir şeyler var. Atakan beyle görüşsemmi acaba ne dersiniz.şaşkınx

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri