"OM" kelimesini tekrarlamamanızı tavsiye ediyorum neden diye soracak olursanız şöyle ki nasıl "mürid" kelimesi iradenizi geliştirmek içinse "OM" sözcüğü de esfele - safiline (aşağının-aşağısı ) davettir...
Bu konu hakkında dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum...
Şayet CİNNİ ilhamla gelmiş bir kelime ya da budistlerin meşhur "om" kelimesi gibi bir zikir yapılırsa; kişinin beyninde o istikâmette bir gelişme sağlanır ve insan farkında olmadan CİNLER ile rezonansa girerek bir takım ilhamlar almaya başlar. Ve bunun sonunda, verilen ilhamlara göre, kendini, UZAYLI veya EVLİYA, veya MEHDI veya PEYGAMBER veya ALLAH olarak görüp; çeşitli mantıksal bütünlükten uzak fikirler içinde heba eder...
Meditasyon olayı konunun uzmanları tarafından Tekrar Gözden Geçirilmelidir !
Bu konu hakkında dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum...
Şayet CİNNİ ilhamla gelmiş bir kelime ya da budistlerin meşhur "om" kelimesi gibi bir zikir yapılırsa; kişinin beyninde o istikâmette bir gelişme sağlanır ve insan farkında olmadan CİNLER ile rezonansa girerek bir takım ilhamlar almaya başlar. Ve bunun sonunda, verilen ilhamlara göre, kendini, UZAYLI veya EVLİYA, veya MEHDI veya PEYGAMBER veya ALLAH olarak görüp; çeşitli mantıksal bütünlükten uzak fikirler içinde heba eder...
Meditasyon olayı konunun uzmanları tarafından Tekrar Gözden Geçirilmelidir !