meditasyon

kuman1979

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar,birçok yerde meditasyonun kişisel gelişim için vazgeçilmez bir şey olduğunu okudum veya duydum.bununla ilgili biraz araştırma yaptım. göz açıkken daha etkili olduğunu öğrendim meditasyonun;fakat ben gözüm açıkken zihnimi boşaltamıyorum. meditasyon yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. dusun

Ynt: meditasyon

ben meditasyonla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum
meditasion insanın dünyadan kendini çeşitlimetotlarla soyutlayarak hayal ettiği zirveye çıkmaya çalışmasıdır bir türlü içsel denge oluşturmak için yapılır
yalnızben meditasyon dan çok çok daha etkili bi öneri sunucam
şuanda heryerde bulabileceğiniz BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ nin sözle,lemalar adlı kitaplarıdır
bu kitapları okuduktan sonra içsel psikolojinizi zirvelere taşıyamıosanız ben burdayım her türlü yardıma varım.

psiko kitabın tam adını tekrar yazabilir misin acaba?

tuğhan
o lemalar, öğretenden öğrenenin kapasitesine göre verilmezse, adama feleğini şaşırtır uzak durmanı tavsiye ederim naçizane deneyimlerime dayanarak..

İnsan meditasyon yapa yapa her anını meditasyonda ulaştı nokta gibi yaşamak istiyor.Bunu amaçlıyor bence.Yoksa sadece meditasyon esnasındaki zirve değil.

Sevgili psiko kitabın içeriğinden bahsedebilir misin biraz hismiley

tek cümleyle açıklayayım
kendini avutmak yerine gerçekle yüzleşmeyi öğretior

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri