mazhar alanson

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
mfö elemanları içinde solo albüm çıkarmış tek şahsiyet

kendisi biricik sudenle evlidir

benim hala umudum var adlı şarkıyı bayhana vererek bin kat daha sevgimi kazanmış insan

ah bu ben diyerek mecnun a dönen abimiz.

ülkemizin en iyi bas seslerinden biri

bir çok hoş şarkısıyla ve sesiyle beğendiğim

cerrahi tarikatına mensup deli-dolu ama sevimli abimiz

naber çelik atatürk nasıl? diyerek beni fena dağıtmış insan.

grup olarak beyaz show'a çıktıklarında erkan oğur'un programa katılmaması üzerine 'işte bazı insanlar bir yere gelemedikleri zaman hede de hödö de' diye zırvalamasının sebebi olarak oğur'un bir röportajında 'mazhar iyi söz yazıyor, vokalleri de iyi ama müzikleri çok tanıdık' demesi olabilir mi diye düşündüren tok sesli kaliteli şarkı sözü yazarı müzisyen.
beyaz show'da canlı yayında 41 yaşındaki bayana kaşar diyerek yarmıştır.

bir anneye sadece yaşı 41 olduğu için kaşar diyebilmiş ve bu densizliği stüdyodakiler tarafından yutulmuş kişidir. terbiyesizliğin bu kadarına pes dedirtmiş, fuat ile özkanı dahası şarkıları utandırmış, üstüne üstlük özür bile dilemeden pişkin pişkin muhabbete kaldığı yerden devam etmiş şahıstır.

gençliğinde devlet tiyatrosunun oyunlarında da oynamıştır.

sesi çok ta güzel olmasa da, şarkılarda sesini mükemmele yakın kullanabilen bir yorumcu olarak mfö solistidir.

karizmatik amca. kaliteli müzisyen. sesi, konuşması, tipi, harketeleri... herşeyi çok sempatik geliyor bana...



feridun düzağaç da çok sever bu herifi.

duygusal derinliğinden kopup gelen sözleri ve besteleriyle bu alandaki taçsız kraldır, gönlümüzde taht kurmuştur. onunkisi gerçekten de arabesk, salya sümük bir duygusallık değildir, şarkılarındaki samimi duygusallığa ayrıca hayranım. bas sesiyle varlık kazandırdığı notaların lezzeti de cabası.

şarkılarını sanki



-uykum var birazdan yatıcam!

-sizin için burda değilim kendime söylüyorum!!

-ağzımı oynatarak şarkı söyleyecek halim yok!!!!



diye okuyanama ne olursa olsun tadından yenmeyecek,kolay kolay sesi zihnimizden silinmeyecek, kadife sesli,mfö solisti eşsiz insan.

kısa zaman önce 'aslında çok sofistike sözler yazıyorum ama halktan kopuk oluyor.bu yüzden basit sözler yazmaya karar verdim.mesela: sarı laleler aldım çiçek pazarından.' şeklinde bir açıklama yapan mfö solisti.



Kaynak: İtüSözlük
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst