Mazeretim var Asabiyim Ben

bendede önce duygusallık ve bugün acayip sinir hemde aşırı.Ne yapmalı dinlemeye devam ediyorum şuan ego güçlendiriciyii..dusun2

ben bu telkinleri dinlemeye başlayalı 4 gün oldu. dinlerken biraz kafamda ağırlık doluluk hisstesemde şartlanmadanmıdır bilmiyorum kendimi değiştirmeye başladığımmı hissediyorum sanki.
sorum şu aslında; siz bu tepkilerde netlik halini ne kadar zaman sonra kaazandınız bunun için hangi telkinler işin içne girdi? bunları merak ediyorum umarım bu soruyu cevaplayan olur. yanlışş yere yazdıysamda düzeltmem için yardımcı olursanız sevinirim.

kisiden kisiyte degisiyo bu bir haftada sonuc alanda oluyooo bir aydada .. bi kere netligi hemen beklemeyin..kendimden ornek veriim ilk haftadan itibaren pozitiflige adim attigim asikar.. lakin dalgalanma yasiyorm bu aralar cok sık.. kabuslarımın maşallahı var:p

ben netliği 3-4 haftada kazandım amaaaa dediğim gibi dalgalanmalarım tamamiyle son bulmadığı için yüzde 80 diyebilirz.. geç gelebilir sizee bu süre düzenli dinlemediğim için oldu o da .. siz istikrarla devam edin.. inanın sonucu bekleyin

peki süre olarak bi problem yok zaten yorucu b ilş değil sadece dinliyorum. ama bu bahsedilen netlik hali gerçekten ihtiyaç duyduğum bi durum. bi soru daha sormak istiyorum. ego ve suçluluk telkinlerini bitirdim sayılır. peki şimdi sizce bu netlik hali yolunda ilk olarak eklemem gereken telkin hangisi olmalı? yada iki tane eklemem gerekirse hangileri olmalı?

Arkadaşlar telkinler sonrası tepkileriniz dahamı net ne demek.Resmen 3 boyutlu ,netliğimi gören bi geri sıçrıyor.
Önüme geleni desturlar oldum.Ama insanlar desturu aldıkdan sonr adaha dikkatli ve daha sıcak davranır oldular.Tabi ''hep ben haklıyım ukalaları ''hariç.Onlarda çok lazım değil zaten olduklarındada resmen enerjimi içiyorlarmış.
Ama bu durum bu şekilde gitmez dilerim.Çünki insanları desturla nereye kadar.Kırmak ve küstürmekde var işin içinde.
Ne dersiniz ölcekmiyim y789

he he ne güzelde oluyor.Zaten ne geliyorsa içine atmakta geliyor.Tepkisiz kalmak boş yaşamak gibi.Tabi bunuda dengelenmesi gerkeir.Gerçekten öyle nasıl gıcık insanlar var anlamam.Valla öyle gıcıklar hiç mi hiç lazım değil...

peki süre olarak bi problem yok zaten yorucu b ilş değil sadece dinliyorum. ama bu bahsedilen netlik hali gerçekten ihtiyaç duyduğum bi durum. bi soru daha sormak istiyorum. ego ve suçluluk telkinlerini bitirdim sayılır. peki şimdi sizce bu netlik hali yolunda ilk olarak eklemem gereken telkin hangisi olmalı? yada iki tane eklemem gerekirse hangileri olmalı?

Netlik istiosan topluluk karşısında konuşma ve başkalarının düşüncesini önemseme dinle derim.Tabi bu bnm fikrim=)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri