Maximumfelix Doğum Günü Partisi

Ynt: Maximumfelix Doğum Günü Partisi

Serpil ablacım, Liercim,Okancım, Redflowerscim,Aysegülcüm, Suzzycim,Bymehmet,gamzecim, Duru_su, melodisCİM, Yıldızcım,Melihacım,Maximcim,Ecemcim,Cicekcim ve Güllerinperisi hepinize ayrı ayrı tesekkur etmek istiyorum.Gercekten sizleri tanımaktan büyük onur duydum,pastalar süper, ışıltılar,balonlar harika,
Redflowerscim demek süslüyüm öyle mi utananadam
Melodis pastan cok şirin sapkal89 bayıldım,okancım, liercim ve mehmet hediyeleriniz icin cok cok tesekkürler ark5 k8908
Suzzycim, kutlama mesajın cok şık, benim sevdiim tarz pırıltılı cat3500 insallha senınle de en kısa zamanda tanısırız ark5
Gamzecim, hayal panosu icin sonsuz tesekkurler, tam istedigim gibi ayakkabılara da bayıldım elbise de cok seker
bu resmı alayım senden ben blissy
herkese sevgiler ve saygılar vien1

25889 maximumfelix doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. smiliyface

hayalayaz ' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun balııııım kiss3 kiss3 kiss3 tüm isteklerin tez zamanda gerçekleşsin.. 96

arkadaslar cok tesekkürler
abloşum kraliçemm blissy blissy çok tesekkurler 96 kiss3

kiss3 dogum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun

birthday_38.gif
maximumfelix cim çookk geç kalmışım.. kusura bakma canım..
birthday_39.gif

benim tatil biraz uzun sürdü.. utananadam

th_py-a-a35.gif
yeni yaşının arzuladığın tüm güzellikleri yaşamına taşıması dileklerimle.. kiss3
cicek26.gif

sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere..

birthday_41.gif
sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri