Matematik sorusu ?=

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
8 le toplanıp 3 le carpılıp 2 ye bolunup 3 cıkartılıp 800 ile çarpılıp 7 ile toplanıp 6 ya bolunup 19647 ile toplandıktan sonra 8 bölünen ve cevap 0 cıkan sayı kactır ?

Ynt: Matematik sorusu ?=

sıfır mı dicem ama 4897 ttli3

sen beni seviyosun demek aa34 hangi dağda kurt öldü deeermişim aa34
neyse ama bigci denklem kurup çözerdim ugrasırdım ama du bakim yapim bişeyler khkh56

pamukk ' Alıntı:
sen beni seviyosun demek aa34 hangi dağda kurt öldü deeermişim aa34
neyse ama bigci denklem kurup çözerdim ugrasırdım ama du bakim yapim bişeyler khkh56

hadi bi ip ucu daha vercem bak seviyom diyorum seni bu sayı rasyonel sayı degil diyom bak 0 ın altında bi sayı geriye dogru yap işlemi baldan başlama sıfırdan geriye doru yap bulursun sevincli

küsuratlı çıkıyo yaptım bu şekilde sorunca ama belki soruda birşey var çünkü paranteze almak çözümü değiştiriyor siirokul

pamukk ' Alıntı:
küsuratlı çıkıyo yaptım bu şekilde sorunca ama belki soruda birşey var çünkü paranteze almak çözümü değiştiriyor siirokul

cevap rasyonel degil diyom ya sevincli tamam küsüratlı cıkıyo cevap sen buldugun cevabı bi de hele saglamasını yaptınmı sen saglama yap dogruysa dogrudur

- 104 , 24 diyim bakim bu saatteki kafamla bu kadar oldu khkh56 bilmiyorum artık terli345 şaşkın

pamukk ' Alıntı:
- 104 , 24 diyim bakim bu saatteki kafamla bu kadar oldu khkh56 bilmiyorum artık terli345 şaşkın

yaklaşdın diyim bari sevikini kırmayım ama degil sevincli saglama yaptınmı buna sen sevincli 10 katı felan asıl cevap bunu sevincli

khkh56 khkh56 neyse yaklaşmışım ama ben sandım ki sorunun cevabı komik bişey cıkacak yani 1 veya 0 gibi bişey hani o kadar ugrasırsın da buyuk rakamlarla oyle çıkar ya aa34 neyse bigci saol ama wave gulensmiley

- 104.24083 mü acabaaaa b456
saglamasınıda yapamıycam valla bu saatte girlhaha

ozlemelek ' Alıntı:
- 104.24083 mü acabaaaa b456
saglamasınıda yapamıycam valla bu saatte girlhaha

sevincli tam net degil ama cevap o bölü bilmem kaçç elimdeki testte öyle yazıyo universiteden kalma defterleri karısdırırken buldum

gece gece sınır yaptım ıslemlerı tekrar kontrol ettım ben aynı sey cıktı ama dlckrn
bak karıstırma sen oyle defter kıtap bıze zarar smil56

ozlemelek ' Alıntı:
gece gece sınır yaptım ıslemlerı tekrar kontrol ettım ben aynı sey cıktı ama dlckrn
bak karıstırma sen oyle defter kıtap bıze zarar smil56

sevincli abim matamati dekanı su anda erzurumda onun eski uni lise kitapları duruyo eger mantigima guvenıyorum diyosan o kitaplardan sana bi kaç soru soruyum

gece gece benı gaza mı getırıcen sen bakalım sevincli
ben matematık dekanı olamasamda fızıkcıyım.kafayı henuz yemedım ama 96
matematıgımede guvenırım sımdı Allah ıcın 8977 bu arada dogum gununmus kutlu olsun bende burdan kutlamıs olayım kabul edersen

ozlemelek ' Alıntı:
gece gece benı gaza mı getırıcen sen bakalım sevincli
ben matematık dekanı olamasamda fızıkcıyım.kafayı henuz yemedım ama 96
matematıgımede guvenırım sımdı Allah ıcın 8977 bu arada dogum gununmus kutlu olsun bende burdan kutlamıs olayım kabul edersen

teşekkur ederim dur fizli geometri cart cuert abimin kitaplarını karısdırıyom :d takıp et gene boyle bi baslık açcam bir azdan sana özel :D

bak yaa dogum gunu falan dedık gene degıstıremedık konuyu sevincli
illa kasıcak benı gece gece terli345
bak zahmet etme,baslık bana ozel falan hicccc gerek yok sung66

2456
acaba nasıl 0 oluyor acıklarmısınız

eğer işlemleri yanlış yapmadıysam
-98247,66666666666666666666667
çıkıyor sonuç
ve bu da rasyonel bir ifadedusun2

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri