Mart 1 Ankara Semineri

güzel . İnşallah ankara'ya katılmak istiyorum . mimin okan sen var mısın. 2 nokta tekniğine de yer verilse seminerde hari
ka olur

merhabalar
evet çok aksi bi durum olmazsa bende katılacağım.

ankara semineri

seminer için çok sevindim.sitemizin bir eşi yok bence.
bana çok şey kattı inanın. ankaradan katılmak isterim. nerede ve saat kaçta açıklarsanız sevinirim.ışıkla kalın

saat kacta olucak? yer bellı oldumu acabaa banada haber verımısınız?

seminer için çok sevindim.sitemizin bir eşi yok bence.
bana çok şey kattı inanın. ankaradan katılmak isterim. nerede ve saat kaçta açıklarsanız sevinirim.ışıkla kalın

saat kacta olucak? yer bellı oldumu acabaa banada haber verımısınız?

detaylar ileriki günlerde yeniden yazılacaktır. saat olarak genelde 10:30 civarında başlıyoruz.
yer ile ilgili görüşmeler çeşitli yerler ile yapılmakta, hepimiz için uygun yer ayarlamaya çalışıyoruz. sapkal89

sağlıcakla ve ışıkla...

sevincli Arkadaşlar yerimiz şu an itibariyle belli oldu.

1 Mart Pazar günü saat 11:00 de başlayacak olan seminerimiz Ankara Princess Hotel ' da gerçekleşecektir.

Katılımda bulunmak isteyen arkadaşların bana özel mesajla ulaşması gerekmektedir.

Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil: 80 tl dir.

Sevgiler.

sevincli Arkadaşlar yerimiz şu an itibariyle belli oldu.

1 Mart Pazar günü saat 11:00 de başlayacak olan seminerimiz Ankara Princess Hotel ' da gerçekleşecektir.

Katılımda bulunmak isteyen arkadaşların bana özel mesajla ulaşması gerekmektedir.

Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil: 80 tl dir.

Sevgiler.

happy6yaşasınnnnnnnnnnnnnnn... hala dört gözle bekliyorum ama gün saymıyorum artık zaman çabuk geçsin diyey789

Merhaba.

Katılımda bulunmanız için rezervasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bunun için size özel mesajla vereceğim hesap numarasına eft yapmanız gerekiyor.

Sevgiler.

15 şubat'ta konya'ya geldiniz mi? çok üzgünüm hiç haberim olmadı... Umarım en yakın zamanda yine gelirsiniz...

Bir sonraki istanbul seminerini iple çekiyorum..

seminere bende geliyorum bugün eft yapabilirsem,1 mart büyük gün.

bende gelmek istyrum cok ama hacettpede ögrenciyim ve su an param yok ancak 1 hafta sonra yatırsam yada gelince elden versem olurmu bun a katılmak benim için cok önemli yardımcı olursanız sevinirim

seminer günü ödeme yapma imkanım olabilir mi? boş kontenjan bulabilir miyim?

Merhaba,
Bende katılmak istiyorum Ankaradaki seminere ama bu konuda hiç bir alt yapım yok ne kadar yararlana bilirim bilmiyorum. Şu anda siteden yararlanarak dinlediğim müzikler var. Kıramadığım kalıplarım var. Bunlarda bana ne kadar yardımcı olur. Bu konuda beni aydınlatırsanız bende katılmak istiyorum

Seminer 'de konular alt yapısı olmayan kişilerin anlayabileceği şekilde anlatılmaktadır.Otel ile anlasma sırasında kişi sayisi belirtiliyor.Bu nedenle bizim de bu sayıyı belirtip daha sonra mahcub olmamamız ve yerinizin sertifikalarınızın hazırlanması için en azından kapora yatirilmasi gerekmekte...Siz konu ile ilgili seminer@hayatimdegisti.com a mail atın.Gerekli yonlendirme yapilacaktır.

bende katılmak istiyorum sizlerle tanışmayı çok istiyorum........

Mersine de bekleriz

Mersinde de seminer vermenizi dört gözle bekliyoruz çok teşekkürler hayatımız değişince pek çok hayatı değiştireceğiz iyilik sen heryerde kazan olumluluk en güzel şey... Ben yeni başladım çok iyi gidiyor her şey için teşekkürler özellikle bizim gibi dar gelirlire için ücretsiz hizmetleriniz çok daha iyi geliyor sağlıcakla kalın başarılar diliyorumactionsmilek8908alk78

aaaaaa inanmıyorum sıra ankaradaymışş mümkünse şöle biraz kalsanızda bize faydalı olsanız atakan beyy:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri