Mart 1 Ankara Semineri

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Hızımızı alamadık Ankara'ya geliyoruz actionsmile
Daha önce ki İstanbul ve İzmir Seminerlerinden Özet Video Görüntüleri İçin Alttaki Linke Tıklayınız.

Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video

Ankara' lılar 7 saatte hayatınızı değiştirmeye var mısınız ?
4 Seminer bir arada ayrıca 2 konuda hediye cd ve katılım sertifikası 1 Mart 2009 Pazar Günü Kızılay da...
Bu seminerin tekrarı Ankara' da uzunca bir süre olmayacak!!!

*
Hayatimdegisti.com site sahibi Atakan Bey'den Subliminal Telkinler hakkında tüm sorularınıza yanıt bulacağınız bir seminer.Subliminal Bilinçaltı Telkin Cd Hediyeli.
images

Bu seminere katılanlar müzikle karışmış telkin dinleyerek nasıl daha iyi mutlu başarılı içte güven dolu olunabileceğini öğrenecekler.

*Telkinler ile iş yaşamınızda somut farklılıklar nasıl dinleyerek sağlanır (Somut Örneklerle Anlatılacaktır)
*Telkinlerin sınav ders çalışma eğitim konusunda kullanımı ve etkileri.
*İş görüşmelerinde telkin dinlemenin etkileri ortaya çıkan farklar.
*Subliminal,Supraliminal,Ritmotrans nedir?
*Genel olarak mutlu ve güvenli ve iyi hissetmek iletişim için telkin kullanımı.
*Dinleme ve kullanım ile ilgili diğer birçok detaylar bilgiler.

Özet olarak değişim tekniklerinin anlatıldığı sonuca odaklı bir seminer olacaktır.

Seminere katılacaklara verilecek özel cd içeriği için
http://www.hayatimdegisti.org/seminer.doc

*Eft ve kişisel gelişim uzmanı Abdullah bey katılımcıların talebine göre ağırlık vermek olmak üzere Eft, Deep Peat Sedona Nlp semineri.Bu tekniklerle yaşamınızı değiştirmemek için bahaneniz kalmayacak

*Hedef Belirlemek
*Fobilerden geçmişin yükünden kurtulmak.
*Serbest bırakmak

Bu konuda anlatılan teknikleri tüm yaşamınıza uygulayabilirsiniz.Ders çalışma,fobiler,iş yaşamında güven içte huzur ağrılar gibi...
images

Video için aşağıda ki linke tıklayınız.

Eft semineri Eft Eğitimi hayatimdegisti.com 21 Aralık Seminer on Yahoo! Video

* Reki Master Özlem hn (Shamamic)Bolluk ve Bereket'i yaşamınıza tezahür ettirebilmeniz için gereken ana başlıklar bolluk bereket reikisi...
Bolluk bereketi zenginliği yaşamınıza çekmeniz için neler yapmalısınız püf noktaları öğrenin.Zenginlik kötü mü ne gibi dirençler var bunlardan nasıl kurtulabilirsiniz.

(Katılımcılar yanlarında sürekli olarak taşıdıkları bir objeyi getirirlerse (özellikle yeşim, akik, kuarz v.b. gibi taşlar) özel bolluk bereket enerjisi ile programlanacaktır.)

Ayrıca bolluk ve bereket meditasyon cd si verilecektir.Böylece öğrendiklerinizi daha kolay hayata geçirebileceksiniz.
images

Seminer katılımcılarına verilen cd ile olsun gerekse seminer sırasında anlatılan konularla yaşamınızın her alanında değişimi gün geçtikçe farkedeceksiniz.Seminer sonrası uygulamanz için ödevler verilecektir bunları mutlaka uygulayınız.

*Mümin Okan Matrix'e Hükmedenler kitabında geçen quantum iki nokta tekniği ile görseli bol bir sunum yapacaktır.956k
images

Not:Katılımcılara Aksiyon Danışmanlık tarafından Bilinçaltı Teknikleri Katılım Semineri Sertifikası verilecektir.

Tarih: 1 Mart Pazar

Yer: Ankara Princess Hotel

Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil:80 ytl.
Seminer Süresi:Saat 10.45 ile 18.00 arası…

Katılımcıların rezervasyonlarını yaptırmaları için belirlenen ücreti özel mesajla belirteceğim hesap numaralarına yatırmaları gerekmektedir.

Dileyenler Gitti gidiyor sitesi üzerinden güvenli bir şekilde kredi kartına taksitle ödeme yapabilirler..
Bu linki kullanınız
AnkaraBilinçaltı Ef Teknikler Seminer Taksitli , #15956944 Gittigidiyor.com

Ulaşabileceğiniz iletşim adres : seminer@hayatimdegisti.com

Bu formu da dilerseniz doldurup bilgi alabilirsiniz.
Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Bize Yazin

GSM 05395596422

1 Mart 2009 PAZAR görüşmek üzere..

Sevgiler.

19 Nisan İstanbul Semineri için aşağıdaki linke tıklayınız

http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/227217-19-nisan-istanbul-semineri.html

Ankara Princess Hotel
ANKARA PRINCESS HOTEL

Adres
Ziya Gökalp Caddesi No:8
Kızılay / ANKARA
harita.png

yaa inanmıyorum çok sevindim ankaraya gelmenize ben de dört gözle bunu bekliyordum gerçi tarih biraz ilerde ama sizi beklemek bile zevkli olacak listeye yazarsanız beni sevinirim..

Yasal'cım her konuda eğitmenlerimiz için en uygun tarihi ayarlamaya çalışıyoruz.

Bu ay Keops'un işleri olduğu için tüm seminerlerimizi Şubat'a ayarladık.

Şubat 8 İzmir, Şubat 15 Konya ardından 1 hafta dinlenme,ertesi Ankara. sevincli

Bu konudaki rezervasyon işlemleriniz için Mümin Okan'a özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Sevgiler.

bi aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum.inşallah katılacam

ben kesin katılıyorum:)

Ankarayıda unutmadığınıza çok sevindim :))

Ankarayıda unutmadığınıza çok sevindim :))

Krex' cim Ankara' nın benim için önemini biliyorsun, hiç unutabilir miyim Ankara' yı?

Yanlız müsait olduğun bir zaman bana bir ulaş. Yardımına ihtiyacım var.

Görüşmek üzere.

Sevgiler.

Bende kesin katılmak istiyorummmmmmmmmmmmm....

redflowers,canım ben uzaktayım doğrusu sizi hep sizi kıskandım.imreniyorum yaaaaaaaa..

evettttttttttt son 18 günnn:) sabırsızlıkla bekliyoruz, valla gözümüz de yollarda kaldı, siz gelirken kırmızı halı mı sersem napsam:)

Eveeet mükemmel geçen İzmir semineri ardından evimize gelmiş, yorgunluğumuzu atmış bulunuyoruz sevincli

Şimdi tekrar bir maraton başlıyor. Sizler içinde harika bir seminer, bilgi depoları hazırda.

Yasal' ım gün sayma geçmez yoksa. y789 ( Gerçi ben bir kaç gün önce geliyorum Ankara' ya )

Hadi bakalım görüşürüz 956k

agl34 gelemiyorummmmmmmmmmm

oysa nasıl özlemiştim arkadaşlarımı

agl34

Eveeet mükemmel geçen İzmir semineri ardından evimize gelmiş, yorgunluğumuzu atmış bulunuyoruz sevincli

Şimdi tekrar bir maraton başlıyor. Sizler içinde harika bir seminer, bilgi depoları hazırda.

Yasal' ım gün sayma geçmez yoksa. y789 ( Gerçi ben bir kaç gün önce geliyorum Ankara' ya )

Hadi bakalım görüşürüz 956k

canımmmmmmm.. erkenden mi geliyorsunnpartysmiley.. çok sevindimm, umarım fırsatın olur ve görüşebiliriz.. unutma bana özel ders verecektin.. yaw bu benim eş ruhum nerdeyse şu 14 şubata kadar gelse olmaz mıydıy789

ankara

seminer ankarada12389 ama nerede net adres alabilir miyim

Merhaba sec.il

Yer konusu henüz netleşmiş değil, arkadaşlarımız en uygun yeri bulmak için araştırma yapıyorlar.

Belirlendiği zaman sizlere de belirtilecektir.

Sevgiler.

izmir seminerine katılmayı cok istiyordum ama bazı özel sebepler yüzünden kacırdım. Bu kez insallah katılıcam..

yazıkki ben katılamayacağım.bu arada site çok karışık olmuş.eski hali daha kullanışlıydı.atakan bey neden böyle bir zahmete girdiniz anlayamadım.eski hali gayet iyiydi.bu çok karmaşık ve kullanışsız.mesaj yazarken kullandığımız ifadeleri bile bulamadım .neyse beğenmeyen kullanmasın demeden biri ben susayım.

güzel . İnşallah ankara'ya katılmak istiyorum . mimin okan sen var mısın. 2 nokta tekniğine de yer verilse seminerde hari
ka olur

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri