LYS ye girecek dostlarımız için grup çalışması

sweeet

Administrator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
12
Ne dersiniz arkadaşlar bu yıl LYS için emek vermiş arkadaşlarımıza destek olmak için yarın akşam bir grup çalışması yapalım mı? İster dua ile katılın isterseniz enerji ile sadece onları düşünüp iyi bir sınav geçirdiklerini hayal etmek bile güzel bir katkı olur. Yarın akşam tam 00:00'da yapalım bu çalışmayı, kimler var elleri göreyim?
hpm2

Not: Yakınımızdakilerin dışında özellikle forum sakinlerimizden sınava katılacak olanlara gelsin. Birini görünce aklıma geldi. Hem onlar da burada olur da bu başlığı görürlerse gireceklerini belirtsinler ki daha net olsun enerjinin kime gideceği. :D

Cevap: YGS ye girecek dostlarımız için grup çalışması

Grup çalışması nasıl olacak ? Ellerimizi açıp dua mı edeceğiz ? :D

ya ben katılmayı çok isterim ama içinde bulunduğum biyolojik durumdan dolayı erkenden gözlerim kapanıyyor..uyumadan önce niyetlenebilirim ama

ben varım 956k

sweet ygsye gırelı 2 ay oldu. lys demek ıstedın sanırım :)

Dualarımız sizinle...

Sevgili dostlar
Dua zikir mutlulugun anahtaridir
Hz yusuf as istemekle kuyudan cikmis ve yine zuleyhanin zulmunden kurtulmustur
Allahim bana istemeyi ve isteyebilmeyi nasip et

Hakikat aramakla bulunmaz fakat bulanlar hep arayanlardir

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri