lütfen yardım!!!

gizsehrim

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben ego ve kendine güveni her biri 2 hafta olacak şelide dinledim.ben başka telkin dinlemek istemiyorum.şimdi nasıl bir yol izlmeliyim

Ynt: lütfen yardım!!!

merhabalar gizsehrim hoşgeldin... actionsmile

aslında suçluluk u dinlesen iyi olurdu.. onayi

kendine güven ve ego normal olarak sürekli listemizde olmasında sakınca olmayan telkinler... b456

her ahngi bir konu üzerine eğilmek istemiyorsan bunları dinlemeye devam ederken ki suçluluk bence şart.. b456
kişisel gelişim ile ilgili olanları arzu ediyorsan dinleyebilirsin... music45

koruma kalkanı ollabilir.. ertelemeyi bırak olabilir.. pc05

yaşam senin seçim senin canım ihtiyacın olanları ya da olmayanlara en iyi sen karar vereceksin herzaman için.. thumbsanim

sevgiler.. hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri