Lütfen Yardım edin.Lütfen

BloodSuckerTR

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben çok cesaretsizi ama bir konuda liseye yeni başladım nedense çok cesaretsizim özgüvenim %10 gibi birşey çok düşük güçlü oldugum halde böle bi özgüvensizliğim var bana uygun bi telkin bişe varsa lütfen yardım edin.

Var canım, sitedeki ego güçlendirici- kendine güven-suçluluk duyguları telkinlerini indir ve dinlemeye başla hemen :)

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

bu linke tıklayarak, telkinleri bulabilir ve yükleyebilirsiniz...

yaklaşık günde 6 saat kadar kulaklıkla veya bilgiyarda çalışırken (müziği duyabileceğiniz kadar açarak) 3 hafta kadar ego+suçluluk dinledikten sonra, (suçluluk telkinini çıkarıp diğerlerini ekleyerek, ego sabit kalabilir)diğerlerine geçebilirsiniz.. yani kendine güven, koruma kalkanı, erteleme ve başkalarının düşünceleri müziklerini dinleyebilirsiniz... kendinizde verim almadığınızı gözlemlerseniz(değişiklik olmadığını, gözlemlerseniz), müziğin sesini, 1 veya 2 kademe arttırarak bir süre böyle devam ediniz.. nedenine gelince; her insanın, frekansları algılama düzeyi farklı olabilir.. sevgiyle, kalınız...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri