Lisan Öğrenme Sitesi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
www.Languageguide.org

tamamen ücretsiz ve de ayrıca türkçe arayüz desteği olan bir lisan öğrenme sitesi.

Sitenin çok başarılı bir dil öğretme metodu var. Öğrenmek istediğiniz kelimelerin üstüne geldiğinizde hem türkçe karşılığı yazı ile görebiliyor hem de anında teleffuzunu dinleyebiliyorsunuz.
Şu an öğretilen diller ingilizce, ispanyolca , fransızca, italyanca, arapça, çince, japonca, almanca, portekizce, rusça ve ibranice.

Şu anda maalesef yabancılara türkçe öğretemiyor ama gönüllüler projesiyle bu konuya katkıda bulunabilir yada tamamen ücretsiz bu siteye maddi yardımda bulunabilirsiniz

Gerçekten mükemmel bi siteymiş!

Ynt: Lisan Öğrenme Sitesi

956k Tesekkurler gercekten method cok güzel. Su siralar kelime ezberlemeye calisirken bu site ilac gibi geldi

Siteye bayıldım. Beni benden aldı gulensmiley

Herkese tavsiye edeceğim. 12389

cok tesekkur ediyorum yurtdisinda yasiyorum ve kursa gidiyorum,haril haril boyle bir site ararken kendi sitemdeki dil bolumume bakmadigima pisman oldum..super tam istedigim gibi bir site blissy

hayatımı değiştiriyorsunuz saolunuz

banada çok faydası olacak linkin.

geç kalmışım sitenin dil bölümüne girmekte... tuh788

çok teşekkürler çok işe yarar bir site

word2word.com diye bir site var.online dil kursları,sözlükler vs var.

Atakan bey teşekkürler site için. bence bu konuyu sabitlemeniz gerekiyor ki aramaktada zorlanmayalım. herkesde görsün çünkü sadece sizin verdiğiniz linki değil diğerlerini de inceledim ve gerçekten sitelerin hepside güzel. diğer arkadaşlara da ayrıca önerdikleri adresler için teşekkürler

www.Languageguide.org

tamamen ücretsiz ve de ayrıca türkçe arayüz desteği olan bir lisan öğrenme sitesi.

Sitenin çok başarılı bir dil öğretme metodu var. Öğrenmek istediğiniz kelimelerin üstüne geldiğinizde hem türkçe karşılığı yazı ile görebiliyor hem de anında teleffuzunu dinleyebiliyorsunuz.
Şu an öğretilen diller ingilizce, ispanyolca , fransızca, italyanca, arapça, çince, japonca, almanca, portekizce, rusça ve ibranice.

Şu anda maalesef yabancılara türkçe öğretemiyor ama gönüllüler projesiyle bu konuya katkıda bulunabilir yada tamamen ücretsiz bu siteye maddi yardımda bulunabilirsiniz

Gerçekten çok güzel bir siteymiş... Çok teşekkürlerO0

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri