linkler silinmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kdr07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kdr07

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
depresyon dünde kaldıda ki mp3 silinmiş doga ney klasik müzik:(:( yenilerseniz sevinirim

Günaydııııın herkese girlhahahoşgelsin yeni gün bakalım smileydance
Hazır benzer bir başlık görünce ben de sıkıntımı ekleyeyim dedim.Koruma kalkanı su sesini indiremiyorum bir türlü.Bir problem mi var,yoksa teknoloji harikası Fenn yine işbaşında mıy789
Gününüz en yüksek hayrınıza geçsin.
Sevgiler,Fenn

arakadaşlar bende ego ve suçluluk telkinini indiremedim.linkin üstüne gelip sağ tıkla, hedefi farklı kaydet ayapıyom ama yok olmuyo..sayfayı kaydediyor..Yardımcı olurmusunuz ltf

başka yerden yükleyebilecek arkadaş var mı :S :s

Merhaba,

Linkler gerçekten çok kötü, doğru düzgün çalışan link yok...
Böyle bir site için bu yapının sağlam olması gerekiyor.Basit olaylara takılı kalınmamalı.

Arkadaşlar Depresyon Dünde Kaldı telkininin klasik versiyonunun 1. linkinde klasik yerine doğa var. Diğer klasik linkleri de malesef çalışmıyor.

bende sorunsuz çalıyor ilginç gerçekten biraz bekleyip bir daha deneyin bende yeniyim ama linleri sorunsuz indiriyorum hiç sorun yaşamadım açıkçası..

sorun bekleyip beklememek ile ilgil değil linkler ya boş yada hatalı... ve ilgilenen birilerinin olmamasıda ilginç!

valla anlamadığım bende gayet güzel çalışıyor siz söyleyince tekrar indirdim sorun yok pcnizin güvenlik ayarlarıyla ilgili bir problem olabilir bazı pcler güvenlik ayarlarından dolayı yükleyemiyor olabilir bende denedim hata kodu falanda vermedi ama akşam sizler için birde upload edip bırakırm isterseniz:)

bugünkü depresyondan çıkmak için adım atabildim sayenizde.
teşekkürler
ama sadece doğa ve musiki indirilebiliyor. galiba biraz sakinleştim doğa versiyonunu dinleyince ...şükür.
klasik müzik ve ney, new age olmuyor sadanim
indirilmiyor

new age versiyonlar telif hakkı nedeniyle kaldırılmıştı zaten
diğer versiyonlar bende normal görünüyo

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri