- Reaksiyon puanı
- 0
* 8,6 puanla imdb top 250 de 39. sırada bulunan müthiş film.* jean reno ya bi kere daha hayran olmamı sağlamıştır. natalie portman da daha o yaşlarda belli etmiştir kabiliyetini.
türkçesi sevginin gücü veya aşkın gücüydü yanlış hatırlamıyosam. *
* Mathilda: Leon, I think I'm falling in love with you. It's the first time for me, you know?
Leon: How do you know it's love if you've never been in love before?
Mathilda: Cause I feel it.
Leon: Where?
Mathilda: In my stomach. It's all warm. I always had a knot there and now... It's gone.
Leon: Mathilda, I'm glad you don't have a stomach ache any more. I don't think it means anything. .
* evlenmeye karar verdiren film.
* bu filmi izlersin ve sonunda çalan shape of my heart la kensini salıverirsin...12 - 13 yaşlarındaki bi kız çocugundan beklenecek oyunculuk performansı nedir? kesinlikle 10 katını sergiliyo natalie portman...
* iki saat soluksuz izlenen film. film bittikten sonra içinizi bir hüzün kaplar ''ulan keşke hiç bitmeseydi'' dersiniz.
* film biter... derinlerden, oooofffffff yaa dedirtir insana.
* büyülü film basit replikleri bile insanın hafızasıda yer etmeyi başaran film.
-hayat hep böyle zor mudur? yoksa sadece küçükken mi?
-hep böyle zordur...
* ülkemizdeki tvlerde "leon sevginin gucu" adıyla yayınlanan filmdir.
* mathilda leon ve saksıdaki çiçeğin arasındaki duygusal ilişkiyi anlatan natalie portman jean reno nun başrollerini paylaştığı luc besson filmidir.film izlendikten sonra süt içme alışkanlığı da kazandırabilir.
* --spoiler--
- Mathilda, niye bana bunu yapıyorsun, sana iyi davrandım. Dün şu kapının önünde senin hayatını kurtardım
+ Doğru. Ve şimdi de ondan sen sorumlusun. Hayatımı kurtardıysan bunun için iyi bir nedenin olmalı. Beni şimdi kapı dışarı edersen o kapıyı açmış olmanın hiçbir anlamı kalmaz.
--spoiler--
* seat araba markasının hatchback modeli.
türkçesi sevginin gücü veya aşkın gücüydü yanlış hatırlamıyosam. *
* Mathilda: Leon, I think I'm falling in love with you. It's the first time for me, you know?
Leon: How do you know it's love if you've never been in love before?
Mathilda: Cause I feel it.
Leon: Where?
Mathilda: In my stomach. It's all warm. I always had a knot there and now... It's gone.
Leon: Mathilda, I'm glad you don't have a stomach ache any more. I don't think it means anything. .
* evlenmeye karar verdiren film.
* bu filmi izlersin ve sonunda çalan shape of my heart la kensini salıverirsin...12 - 13 yaşlarındaki bi kız çocugundan beklenecek oyunculuk performansı nedir? kesinlikle 10 katını sergiliyo natalie portman...
* iki saat soluksuz izlenen film. film bittikten sonra içinizi bir hüzün kaplar ''ulan keşke hiç bitmeseydi'' dersiniz.
* film biter... derinlerden, oooofffffff yaa dedirtir insana.
* büyülü film basit replikleri bile insanın hafızasıda yer etmeyi başaran film.
-hayat hep böyle zor mudur? yoksa sadece küçükken mi?
-hep böyle zordur...
* ülkemizdeki tvlerde "leon sevginin gucu" adıyla yayınlanan filmdir.
* mathilda leon ve saksıdaki çiçeğin arasındaki duygusal ilişkiyi anlatan natalie portman jean reno nun başrollerini paylaştığı luc besson filmidir.film izlendikten sonra süt içme alışkanlığı da kazandırabilir.
* --spoiler--
- Mathilda, niye bana bunu yapıyorsun, sana iyi davrandım. Dün şu kapının önünde senin hayatını kurtardım
+ Doğru. Ve şimdi de ondan sen sorumlusun. Hayatımı kurtardıysan bunun için iyi bir nedenin olmalı. Beni şimdi kapı dışarı edersen o kapıyı açmış olmanın hiçbir anlamı kalmaz.
--spoiler--
* seat araba markasının hatchback modeli.