leon - 4

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* 8,6 puanla imdb top 250 de 39. sırada bulunan müthiş film.* jean reno ya bi kere daha hayran olmamı sağlamıştır. natalie portman da daha o yaşlarda belli etmiştir kabiliyetini.

türkçesi sevginin gücü veya aşkın gücüydü yanlış hatırlamıyosam. *

* Mathilda: Leon, I think I'm falling in love with you. It's the first time for me, you know?

Leon: How do you know it's love if you've never been in love before?

Mathilda: Cause I feel it.

Leon: Where?

Mathilda: In my stomach. It's all warm. I always had a knot there and now... It's gone.

Leon: Mathilda, I'm glad you don't have a stomach ache any more. I don't think it means anything. .

* evlenmeye karar verdiren film.

* bu filmi izlersin ve sonunda çalan shape of my heart la kensini salıverirsin...12 - 13 yaşlarındaki bi kız çocugundan beklenecek oyunculuk performansı nedir? kesinlikle 10 katını sergiliyo natalie portman...

* iki saat soluksuz izlenen film. film bittikten sonra içinizi bir hüzün kaplar ''ulan keşke hiç bitmeseydi'' dersiniz.

* film biter... derinlerden, oooofffffff yaa dedirtir insana.

* büyülü film basit replikleri bile insanın hafızasıda yer etmeyi başaran film.

-hayat hep böyle zor mudur? yoksa sadece küçükken mi?

-hep böyle zordur...

* ülkemizdeki tvlerde "leon sevginin gucu" adıyla yayınlanan filmdir.

* mathilda leon ve saksıdaki çiçeğin arasındaki duygusal ilişkiyi anlatan natalie portman jean reno nun başrollerini paylaştığı luc besson filmidir.film izlendikten sonra süt içme alışkanlığı da kazandırabilir.

* --spoiler--

- Mathilda, niye bana bunu yapıyorsun, sana iyi davrandım. Dün şu kapının önünde senin hayatını kurtardım

+ Doğru. Ve şimdi de ondan sen sorumlusun. Hayatımı kurtardıysan bunun için iyi bir nedenin olmalı. Beni şimdi kapı dışarı edersen o kapıyı açmış olmanın hiçbir anlamı kalmaz.

--spoiler--

* seat araba markasının hatchback modeli.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri