- Reaksiyon puanı
- 0
* karadenizli olmam hasebi ile yıllardan beri muhatab olduğum lakap.
-hey lazio
+efendim?
-akşam maç ne oldu?
+hangisi?
-trabzonun ki canııım...
* idolünün şahin k olduğunu düşündüğüm 3. nesil yazar. * *
* nolu entrysi ile beni gece gece koparmış yazar..
* girdiği entrylerin cennette bile okunduğuna inanan yazar.
* bütün kazancını uzaya yolculuk etmek için saklayan hayalperest kişilik.
* 1948 anayasası ile, özerklik verilmiş bölge. başkenti roma. *
* acayip yazar. aslında yazar olmayan yazar. okur yani. bilmiyor kendisi de niye burada olduğunu. kendi tabiriyle cezasını dolduruyor. arada yazıyor, genelde okuyor. çözülmesi zor. *
* girdileriyle, " tus " a hazırlananlara kıyak geçen yazar.
* ciddi anlamda bu gece bazı terimleri açıklamaya kendini vermiş gibi duran yazar kişisi.
* "yazarak çalışmak en iyi akılda kalan çalışmadır" düsturunu benimsemiş yazar. ne de güzel sözlüğe yazıyor. tebrik etmek lazım.
* ne yazdığı önemli olmayan freni patlamış yazar.
* " Kimse az şey yapabildiği için hiçbir şey yapmayan kişiden daha büyük bir hata yapamaz."gibi hoş bir sloganı olan..başarılı yazar yazar..
* memleketini öğrendiğimde daha da kanımın ısındığı uuser..
* sözlüğün tıbbi terim eksiğini dolduran sağlam yazar.
bir yanlış anlaşılmadan dolayı bütün entrylerini silse de, tekrar yazacağına söz vermişti. bakalım bekliyoruz.*
dürüst ve karizmatik yazar.
* keskin kalem yazari. odesin tamam *
* sıcak kanlı, sevecen, mizah anlayışı hoş yazar..
* harbi, candan sözlük yazari. kendisiyle sabahin köründe tanisma firsatim olmustur. bu arada lazio taraftarinida solcu zannediyormus.
* uyku sorunu olan yazar.
* işte olay budur, kısa ve net..
* return of the king.
* lazio pertare. forza roma, forza curva sud.
* yalnız ayar vermek için değil, okunup okutmak için yazan yazar. ayrıca güzel hikayeleri ve hayata dair tespitleriyle bizleri duygu karmaşası içine sokan, hoşsohbet, uçmaya meraklı, kıymeti bilinesi yazar kişisi.
* gizli at yarışı severlerden. meğer oda at yarışı severmişde bize hissettirmezmiş.
-hey lazio
+efendim?
-akşam maç ne oldu?
+hangisi?
-trabzonun ki canııım...
* idolünün şahin k olduğunu düşündüğüm 3. nesil yazar. * *
* nolu entrysi ile beni gece gece koparmış yazar..
* girdiği entrylerin cennette bile okunduğuna inanan yazar.
* bütün kazancını uzaya yolculuk etmek için saklayan hayalperest kişilik.
* 1948 anayasası ile, özerklik verilmiş bölge. başkenti roma. *
* acayip yazar. aslında yazar olmayan yazar. okur yani. bilmiyor kendisi de niye burada olduğunu. kendi tabiriyle cezasını dolduruyor. arada yazıyor, genelde okuyor. çözülmesi zor. *
* girdileriyle, " tus " a hazırlananlara kıyak geçen yazar.
* ciddi anlamda bu gece bazı terimleri açıklamaya kendini vermiş gibi duran yazar kişisi.
* "yazarak çalışmak en iyi akılda kalan çalışmadır" düsturunu benimsemiş yazar. ne de güzel sözlüğe yazıyor. tebrik etmek lazım.
* ne yazdığı önemli olmayan freni patlamış yazar.
* " Kimse az şey yapabildiği için hiçbir şey yapmayan kişiden daha büyük bir hata yapamaz."gibi hoş bir sloganı olan..başarılı yazar yazar..
* memleketini öğrendiğimde daha da kanımın ısındığı uuser..
* sözlüğün tıbbi terim eksiğini dolduran sağlam yazar.
bir yanlış anlaşılmadan dolayı bütün entrylerini silse de, tekrar yazacağına söz vermişti. bakalım bekliyoruz.*
dürüst ve karizmatik yazar.
* keskin kalem yazari. odesin tamam *
* sıcak kanlı, sevecen, mizah anlayışı hoş yazar..
* harbi, candan sözlük yazari. kendisiyle sabahin köründe tanisma firsatim olmustur. bu arada lazio taraftarinida solcu zannediyormus.
* uyku sorunu olan yazar.
* işte olay budur, kısa ve net..
* return of the king.
* lazio pertare. forza roma, forza curva sud.
* yalnız ayar vermek için değil, okunup okutmak için yazan yazar. ayrıca güzel hikayeleri ve hayata dair tespitleriyle bizleri duygu karmaşası içine sokan, hoşsohbet, uçmaya meraklı, kıymeti bilinesi yazar kişisi.
* gizli at yarışı severlerden. meğer oda at yarışı severmişde bize hissettirmezmiş.