kuzey güney

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu kaç gündür merak ediyorum, Jlue Baloon arkadaş nerde diye.
Hatta konu bile açmayı düşündüm.
Nerelerdeydin ? y789

jlue baloonmu? bu tavirlari sergileme cüretini nerden buluyosun? daha öncede bu tip hareketlere girdin sesimi cikarmadim
canimi SIKMA lütfen.

Yahu kardeşim bilerek yaptığım şey değil.
Ben yıllarca kullandığım AlertPay-ı AlterPay diye bilen adamım. Tabi farkına varmadan.
Sen ilk baştan hata yaptığımda sayqılı bir şekilde haber verecektin ki ben özür dileyip sonradan dikkat edeyim diye.
Ne kadar saf insanım. Hele birde forumda yokluğun hissediliyor diyerek özlediğimi belirtiyorum.
Teşekkür edeceğine burda durmuş kabalık yapıyorsun. Hayal kırıklığına uğrattın.

Ben yıllarca kullandığım AlertPay-ı AlterPay diye bilen adamım. Tabi farkına varmadan.
Sen ilk baştan hata yaptığımda sayqılı bir şekilde haber verecektin ki ben özür dileyip sonradan dikkat edeyim diye.
Ne kadar saf insanım. Hele birde forumda yokluğun hissediliyor diyerek özlediğimi belirtiyorum.
inandirici degil..

kötü bir şey yapmamışsın ki kardeş, sen rahat ol. Allah mazlumun ve haklının her zaman yanındadır ;)

Seeman bu ikiniz icin gecerli bir cümleydi.. sende istersen uzatma oldumu..

Ben bitti demeden bitmez :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri