KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

yaşamıma parayı ve aşkı çekiyorum

yeni yaşamımı sevgi ile kabul ediyorum.... yeni yaşamım bolluk ve bereket dolu.... yeni yaşamımı seviyorum.. yeni yaşamım yeni güzellikler getiriyor.... kendimi seviyorum yeni yaşamımı getirdiği güzelliklerle kabul ediyorum....
herşeyin sahibine tüm sundukları için teşekkür ediyorum...

hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum...

hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum...

sağlıklı ve zindeyim

uzun süredir sitede değildim.. herkese yeniden merhaba... açıkçası bir bel sakatlığı geçirdim şuan ama iyiyim... bir iki gün içinde daha iyi olur.. bel tutulması dediğimiz şey.. yaşamım çok ilginç bir halde şimdi.. çok iyi şeylerin eşiğindeyim.. hatta çok geç kalmışım onu farkettim bilgim enerjim ve tecrübemi bugüne kadar yeterince kullanmamış.. kendim için harcamamışım.. şimdi daha güçlüyüm.. daha iyi önümü görebiliyorum ve artık kendi işimin peşindeyim.. kendi işimi kuracağım.. bunun için çabalaıyorum ve çabalayacağım...

sağlığı ve bereketi üzerime çekiyorum.... arkadaşlar kendi işini açmak için yapılması gereken bir olumlama nasıl olur acaba yardımcı olabilecek biri var mı

sağlığı ve bereketi üzerime çekiyorum.... arkadaşlar kendi işini açmak için yapılması gereken bir olumlama nasıl olur acaba yardımcı olabilecek biri var mı

nil gün küçük renkli dilek Kitabı'ndan:
-kendi işimi kuracak cesarete ve yeteneğe sahip olduğumu biliyorum.

-Sınırsız seçimim ve her yerde karşıma çıkan fırsatlar var.Büyük düşünüyorum.

-Doğru seçimler yapıyor, doğru zamanda doğru kişilerle iyi ilişkiler kuruyorum.

bu arada olumlamalar fark yarattı mı? ben yeni başladım, ne kadar zamanda farkı görürüm? dusun2

Geçmiş olsun hocam, bu sağlık probleminin anlatmak istediği bir sorun olabilir yaşamında. Canını sıkma geçer sen sadece bu durumdan da öğrenmen gerekenleri öğren yeter.

Sevgiler.

hocam çok çalışıyordum.. üstüme çok geldim.. ondan olabilir.. şükürler olsun sağlıklıyım

Benzer sıkıntıyı ben de yaşadığım için oradan biliyorum. Çalışmak güzel ama kendine vakit ayırmayı ihmal etmediğin sürece. Kendine ben değerliyim telkini verirken zaman ayıramazsan bedenin zoraki dinlenme süresine çıkıyor. :)

Benzer sıkıntıyı ben de yaşadığım için oradan biliyorum. Çalışmak güzel ama kendine vakit ayırmayı ihmal etmediğin sürece. Kendine ben değerliyim telkini verirken zaman ayıramazsan bedenin zoraki dinlenme süresine çıkıyor. :)

yüzde yüz haklısın sweet.. çok haklısın.... o yüzden yaşamımı kolaylaştıracak şeyler yapmam gerekiyor..... varlığın için teşekkür ederim...
artık yaşamım kolaylaşıyor.... sevgilerimle...
başarı kolaylık ve sağlık yaşamıma akıyor.. bunu biliyorum her an hissediyorum
ve bunun için şükrediyorum.... ve böyle olsun

arkadaşlr uzun süredir buradayım her halde 2 yıl oldu değişimlerimi sizlere yazdım... artık kendi iş yerimi açma zamanımın geldiğini düşünüyorum........ arkadşalar umarım en kısa zamanda kendi iş yerimi açıyorum.. tüm dularınızı olumlu dileklerinizi ve temennilerinizi bekliyorum.... sevgilerle...
kendi iş yerimi açıyorummm

en uygun yerde homeofisimi açıyorum...

kendi işimin sahibiyim

kendi ofisimi açıyorum
en uygun yerde ofisimi açıyorum
sevgi ile yeni home ofisimi kabul ediyorum

ofisiniz çok güzel, çok merkezi bir yerdeymiş. şimdiden insanlar hakkında konuşmaya başladılar. çok da güzel dekore ettiğiniz söyleniyor. en kısa zamanda kahvenizi içmeye gelmek, ofisinizi görmek isteriz.kahvesmiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri