KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

güzel bir cuma günü, yeni bir güne başladık.... bugünüm dünden daha güzel olacağına eminim... çünkü her günüm bir öncekinden daha güzel... sevgiler saygılar...

haftasonunun yorucu durumundan sonra bugün çok güzel bir gündü liseli öğrencilerim benim için bir veda partisi hazırlamışlar...

çok mutlu oldum tabi biraz burkukluk da oldu.... işte hayat..

1 martta istanbuldayım

havadan mıdır bilmiyorum ama kendimi yorgun hissediyorum gece kar yağıyor gündüz güneş var.... kendimi dinç hissetmek istiyorum

CUMA GÜNÜ YENİ BİR YAŞAMA BAŞLIYACAĞIM HEYECANLIYIM

Sizin adınıza sevindim. Hayırlısı olsun. Tebriklerhpm2

teşekkürler umarım iyi olur..... değişiklik güzeldir... diyorum ve yeni yaşamımı olgunlukla seçiyorum kabul ediyorum...

yarın istanbuldayım

kendimi çok seviyorum, çok bAŞARILIYIM, çok akıllıyım, yüreğim sevgi dolu, içimden güzellik fışkırıyor...
sürekli başarıyı ve bolluğu bereketi seçiyorum...

babamı seviyorum, babamı olduğu gibi kabul ediyorum, babamın yardımını kabul ediyorum
babam da beni çok seviyor ve babam da bana maddi manevi desteğini veriyor...
bu güzelliği içimde normalleştiriyorum...

yeni yaşamıma başladım.. istanbuldayım şuan ev bulmam gerekiyor.... ev de bulunur...

yeni yaşamımı sevgi ile kabul ediyorum.... yeni yaşamım bolluk ve bereket dolu.... yeni yaşamımı seviyorum.. yeni yaşamım yeni güzellikler getiriyor.... kendimi seviyorum yeni yaşamımı getirdiği güzelliklerle kabul ediyorum....
herşeyin sahibine tüm sundukları için teşekkür ediyorum...

yeni yaşamıma başladım.. istanbuldayım şuan ev bulmam gerekiyor.... ev de bulunur...

Kolaylıklar diliyorum.Umarım her şey gönlünüzce olur.Hayat her anlamda size ve sevdiklerinize hayır, bereket ve sevgi taşısın. Tüm güzellikler, tüm güzel insanların üzerine bereketli yağmurlar gibi yağsın ve biz bu yağmurda sırılsıklam ıslanalım. Ve yeşersin tüm dünya bu yağmurla. Yeniden her şey gönlünüzce, her şey gönlümüzce olsun. Kolay gelsin, rast gelsin!..

teşekkürler diliyprum herkesin yaşamı sevgi ve güzellikler ile dolsun

bugün sevgi güzellik başarı güven yaşamımı bir kere daha doldurdu...
bugünün anlamı için kendime ve yaratıcıya şükürler olsun

güzellik yaşamımı dolduruyor...

insanların ve tanrının yardımını sevgi ile kabul ediyorum

bugün de bolluk bereket güzellik sevgi barış üzerimde... insanları yaşamı kendimi seviyorum.... bolluk bereket güzellik ve sevgi için şükrediyorum

sevgiyi barışı güleryüzü yardımı bolluğu bereketi sevgi ile kabul ediyorum

başarıyı bolluğu bereketi sevgi ve olgunlukla kabul ediyorum

kendimi olduğum gibi kabul ediyorum... kendimi anda severek kabul ediyorum.. yaşamıma girecek yeni güzellikleri sevgi ile kabul ediyorum... yaşamıma bolluk bereket aksın... kendimi seviyorum.... bolluğu bereketi sevgi ile kabul ediyorum.... istanbulu seviyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri