KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

bu akşam kız kardeşimin nişanı var.... dersten çıkınca direk nişana....... artık bu arada telkinleri topluca dinlemeyin 12 13 tane falan 3er 3er dinleyin daha yararlı oluyor ve yararını hissediyorsunuz.... saygılarımla..... uykusuz bir nişan geçiricem.

teşekkür ederim.. nişanı yaptık şuan düğünü bekliyoruz... herkese saygılar sevgiler...

böyle acayip bir hafta oldu, sinirli stressli gerilimli üzücü depresif hakarete ve küçümsemeye maruz kaldım...
ama bu hafta çok öğretici oldu inanılmaz öğretici oldu.... bu haftadan daha güçlü daha akıllı daha öngörülü
daha planlı ve daha kararlı çıktım... çok güzel kararlar aldım.. ve daha büyük düşünmeye başladım daha da kendime güvenerek..
yeniden topluluk karşısından konuşma telkinimi dinlemeye başladım... kendimi ve hayallerimi seviyorummm.. sevgiler....

hayatim değişti, karakterim değişti, yaşama bakış açım değişti, sanırım yaşamda mertebe atladım
artık kendi işimi kurmak istiyorum, tamamen maddi olarak birilerinden özgür olmak.
artık tek amacım kendi işimi kurmak sevgilerimle...
ama HAYATIM DEĞİŞTİ,

korkuyorum...

korkum geçti... daha akli selimim.. eve internet bağlattıydım kapattım.. evde internet yok.. gereksiz bir ayrıntı ama... internete girmiyorum akşam daha iyi oluyor...

allah herkese hayır ve güzellik versin..... güzelliğin peşinde koşun.....

yaşamımız her gün bir sürü farklı olaya değişikliğe gebe, bence ne olursa olsun hedefiniz olsun, güzellik ve daha güzel olmak da en büyük hedefiniz olsun... unutmayalım allah bizi terketmedi.. çünkü bizi bize verdi biz çok değerliyiz.... kendi güzelliğinizi unutmayın... sevgilerimle....

ara ara yaşamımıza saygısız ve terbiyesiz insanlar giriyor, bunlar es geçerek yaşamımıza devam ediyoruz,
ilk önce ulu tanrıya bize verdiği herşey için teşekkür ediyorum
sahip olduğum akıl ve olgunluk için teşekkür ederim büyük tanrım...
önümü açtığın beni sevdiğin ve bana cesaret verdiğin için teşekkür ederim...

bugün güzel bir gün her gün ki gibi güzel bir gün çalışmaya üretmeye devam, koyduğumuz hedefler için uğraşmaya devam.
şükretmeye devam, görmeye bakmaya anlamaya devam kendi içimize dönmeye devam...

perşembe istanbula gidiyorum hayırlısı ile inşallah... bakalım...

hayırlısına yaklaştık gibi inşallah çok güzel şeyler olur...

güzellikler birden biranda karşımıza çıkıyor.... peşini bırakmamak gerek...

bu arada çekirdek inanç çalışması yaptırdım.. herkese öneririm.. hatta ilk önce çekirdek inanç yaptırın.. daha sonra diğer telkinleri dinleyin..

bugün de güzel bir gündü her gün güzelliğe daha da yaklaşıyorum.. amaçlarım hedeflerim projelerim belli... sevgilerle...
herşey için şükürler olsun

2013e girdik, yeni bir yıl ve bu yıl daha güzel olacağım, buna olan inancımla yürüyorum... yaşamım daha güzel olacak....
sevgiler muhammet...

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme
Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde
Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime
Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime
Derin derin soluyorum seni gecelerce
Duvarlara kazıdım ismini her köşeye
Dudakların şeker gibiydi
Baldan öte baldan ziyade
Pembe pembe yanakların
Gülden öte gülden ziyade
Sabret gönül sabret
Sakın isyan etme
Bir gün elbet bitecek bu çile
İsyan etme
Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze
Orda öyle bir isim var ki
Kuldan öte kuldan ziyade
O'nu düşün o'na sığın
O senden öte benden ziyade
Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde
Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde
Gözyaşlarım akıp gidecek
Selden öte selden ziyade
Bir canım var vereceğim
Baldan öte baldan ziyade
Sabret gönül sabret
Sakın isyan etme
Bir gün elbet bitecek bu çile
İsyan etme
Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze
Orda öyle bir isim var ki
Kuldan öte kuldan ziyade
O'nu düşün o'na sığın
O senden öte benden ziyade
Bir ben var ki benim içimde
Benden öte benden ziyade
Bir sen var ki senin içinde
Senden öte senden ziyade
Bir ben var ki benim içimde
Benden öte benden ziyade
Bir sen var ki senin içinde
Senden öte senden ziyade

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri