KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

şu sıralar kararsızım... çok kararsızım..

Yedekte bir B hatta C planı yapıp karar vermek faydalıdır. Karar vermediğiniz sürece harekete geçemezsiniz. Bunu yaparsam bu olur. Bunu seçersem bu. İyi bir durum muhasebesi yapmalısınız. Hocam sevgiler.

Yedekte bir B hatta C planı yapıp karar vermek faydalıdır. Karar vermediğiniz sürece harekete geçemezsiniz. Bunu yaparsam bu olur. Bunu seçersem bu. İyi bir durum muhasebesi yapmalısınız. Hocam sevgiler.

aslında sıkıntı aceleci kişiliğimde, biraz beklesem dediğin gibi A B C planları olabilir... yani bu planları yapabilirim.... bakalım... ne olacak... bilmiyorum şimdilik aynen devam... açıkçası sıkıldım da... monotonluktan.. çünkü çok çalışıyorum... durumum maddi olarak tamam iyi kariyer hedeflerim bana duyulan saygı ve sevgide aynı şekilde ama çok çalışıyorum.. bu sefer... bilmiyorum kafam karışık...

karar vermekte acelemi ediyorum. risk almaktan mı korkuyorum.... bilemedim...

Kafandaki riskler eminim kararlarına engel oluyordur. Risk almalı bazen bence yeteri kadar cesursun bruce lee korkmazdı. Yeni başlangıçlar cesaret ister. Sonuçlarına katlanabildiğimiz sürece her türlü kararı vermekte özgürüz. Ay bu güne özgürlük konusuna ne çok takıldım. Özgür olmak güzel şey hocam. O kadar meşgulken karar vermek de kolay olmaz tatil yapmış mıydınız? Belki bir iki günlük biraz daha bir kafa dinleme tatiline ihtiyacınız vardır. Konya'dan uzaklaşın biraz.

yok hocam korkudan değil... aslında kırgınlık, kırgınlık, hafif bir yalnızlık duygusu ve ne istediğini bilememek hocam... ne istediğimi bilsem on numara olacak...

Kafandaki riskler eminim kararlarına engel oluyordur. Risk almalı bazen bence yeteri kadar cesursun bruce lee korkmazdı. Yeni başlangıçlar cesaret ister. Sonuçlarına katlanabildiğimiz sürece her türlü kararı vermekte özgürüz. Ay bu güne özgürlük konusuna ne çok takıldım. Özgür olmak güzel şey hocam. O kadar meşgulken karar vermek de kolay olmaz tatil yapmış mıydınız? Belki bir iki günlük biraz daha bir kafa dinleme tatiline ihtiyacınız vardır. Konya'dan uzaklaşın biraz.

uzun bir tail iyi olurdu toplam 2 günlük bir tatil yapabildim ya da 3 günlük tatil konusunda haklısınız....

nedense çok sinirliyim.... kızgınım.... rahatlamak istiyorum

sinirliyim, kızgınım, hiç bir şey nedense keyif vermiyor... ama böyle durumlar çok bereketli ve öğretici durumlardır....

subliminal recording 8.0 kullanıyorsan programı kurup kullanabilecek bir yardım edersen forum olarak sevinirz ii çalışmalr

herhangi bir program kullanmıyorum.. normal kaydediyorum sesimi sonra başka bir şey dinlerken o alttan çalıyor.. kulaklıkla kayıt yapın yani kulaklığı mikrofon gibi kullanın ona okuyun... o sesi kısık sesle gece uyurken dinleyin etkili oluyor... ama okumalarını tavsiye şeklinde olsun çok uzun olmasın çok tekrar olsun... sevgilerle...

tatildeyim, antalya olimposta, herkese öneririm, on numara yer büyük oteller işgal etmemiş, doğanın göbeğinden dağ orman portakal ağaçları, koyda denizi var... stress falan kalmıyor 3 günden sonra..... tatili hak etmişim... tatili hak ediyorum

Yakınlık kalbin kapılarının sana açık olmasıdır;
içeri girip konuk olabilirsin.
Ama bunu ancak, bastırılmış cinselliğin
çürütmediği bir kalple yapabilirsin.
İçinde sapkınlıklar kaynamayan, doğal bir kalple.
Ağaçlar kadar doğal, çocuklar kadar masum.
O zaman yakınlık korkusu olmaz.

Bende bi hastalık var sondan başlıyorum herşeyi okumaaya oyuzden sizin günlüğünüzüde öyle yaptım :D Ve bence çok güzel değişimler yaşamışsınız tebrik ederim. Daha güzel günler yaşamanız dileğiyle sapkal89
Bide bide oshonun kitaplarını hep okumaya çalışıyorum bence çok derin bi adam özellikle ego kitabı çok iyi bence tavsiye ederim. t678

osho cesaretle başlamak gerekiyor bence, sonra zeka sonra yakınlık sonra olgunluk... haklısın... baştan itibaren güzel değişimler yaşadım....

tatilim çok güzel gidiyor.. akşam canlı müziğe gidicem, bugün çok yüzdüm yorgunum... biraz ama yeni bir heyecan olur...

jehat adlı çok ünlü bir gitaristimiz var.. canlı müzikte o çalıyordu.. şok oldum... on numarada çaldı.. bildiğiniz gitarı ağlattı.. akşam altı gibi de denize gittim.... şimdi balığımı yiyicem... akşam yine canlı müzik....

Bizim yerimize de bol bol eğlenin:) Özendim desem kötü enerji mi göndermiş olurum:)))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri