KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

anliyamadim hocam, konunun ismimi kendine nedensiz güven, yoksa bana mi diyorsunuz kendine nedensiz güven diye??

kend,m,ze nedensiz güvenmel,y,z manasında dedim... baka bir amaç yoktu

kend,m,ze nedensiz güvenmel,y,z manasında dedim... baka bir amaç yoktu

Nedensiz sevmeli insan..
Nedensiz güvenmeli kendine..
Nedensiz yardim etmeli..
Nedensiz iyi ve olumlu düsünmeli..

Nedensiz kus bile ucmaz deseler bile.. Ille herseyde bir neden aramamali..

Kendin icin, ic huzurun icin.. sevdiklerin icin.. evren icin.. nedensizde yapilabilmeli bazi seyler..

bir amac olabilecegi gelmedi zaten aklima sadece anlam verememistim hocam :)))

bugün hastanedeyim.. annem hastaydı... anneme hep güldüm.. sürekli sızlıyordu.. durumuna içten içe üzülüyordum.. hatta ağlayasım bile geldi.. ama ağlamadım... hep güldüm.. anneme espiriler yaptım doktora espiriler yaptım.. annem o hasta ve titrek haliyle güldü bana... iyileşeceksin anne dedim... çok iyisin dedim...yanakların kırmızı kırmızı genç kız gibisin güzelsin dedim..
şimdi evde annem yatıyor.. iyi yani.. bunun için şükürler olsun.. annem daha da iyi olup daha da güçlü oluyor...
görevimi yaptım... üzülüp bir köşede gizli gizli gözyaşı dökmedim.... kendimi ve annemi seviyorum

Safii olan Allah´im sifasini verecektir.. Gecmis olsun, bolca sifalari olsun.. Sizde icinizi ferah tutun..

sweet acemişirine
ikinize de teşekkür ederim.... iyi olduğunu düşünelim şuan..
içeride yatıyor... en son tedaviden sonra daha iyi oldu...
teşekkür ederiz.. ben bu gece sitedeyim.... artık uyumuyacağıma göre.... ama çok sağolun..
annem şuan iyileşiyor...

küçükken öldürdüğüm tüm hayvanlardan özür dilerim, kurbağa, karınca, arı, kirpi;
gerçekten tüm yaratılmışlardan küçük bir insanken işlediğim tüm cinayetler için özür dilerim..

insanlar birbirlerini çok sevmeli, birbirlerini hiç görmeden sevmeli.
hepimiz aynı candan yaratılmamışmıydık.

Öyle... İnsanlar yaratılmış her şeyi çok sevmeli. İyiyi de kötüyü de, hayrı da şerri de aynı oranda sevmeli. Hepsi aynı candan. Çok şükür.

evet cook sevmeliler hocam.. hemde sebeb aramadan, neden aramadan sevmeli.. birbirleri icin hep iyiyi dilemeli ve beklentisiz dualarina eklemeli..

NE GÜZEL BIRSEYDIR SEVMEK.. HEMDE SADECE SEVMEK..

Tesekkürler hocam..
girlhaha

sevgi olayını ayrıntılandıralım acemişirine
bir insanı sevdin mi annebabasını da seveceksin, annebabası olmasa o da olmayacaktı..

sevgi olayını ayrıntılandıralım acemişirine
bir insanı sevdin mi annebabasını da seveceksin, annebabası olmasa o da olmayacaktı..

insan sevdigi kisi ile bazen ayni fikir düzeyinde olamayabiliyor ama sevgi bambaska birseydir..

sevdimi insan huyunuda seviyor suyunuda hocam.. kaldiki hal böyleyken; onu Yaradani da onu bu dünyaya getiripte büyüten anneyi babayi da..

haklısın ben de zaten oraya varacaktım.. acemişirine sağol... haklısın haklıyız..

sabah kalkınca bir insan kardeşine sarıl.. acemişirine

Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret.
Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye,
Cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene..

şimdi lapa lapa kar yağıyor, karın sahibine kar için şükürler olsun.... allahım çok büyüksün yine dualarımı kabul ettin..

300 - Manowar - Spartan Warriors - YouTube

Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World
Like thunder from the sky
sworn to fight and die
we're warriors, warriors of the World

yeryüzünün heryerinden kardeşlerim

kaldırın ellerinizi havaya

biz yeryüzünün savaşçılarıyız
gökteki gökkürültüsü gibi

yemin etmiş savaşmaya ve ölmeye
biz yeryüzünün savaşçılarıyız

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri