Küçük bir sorum var yardım lütfen

hhhhh1993

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ben mp3 leri dinlemeye yeni başladım mesela odamda dinliyorum akşam ama 1-2 dakıkalıgına odadan ayrılmam gerek oldu mp3 ü durdurup gelınce kaldıgı yerden devam ettırsem bır mahsuru varmı (biraz saçma bir soru ama bu çok oluyor başa almak zorunda kalıyrm yada gerek olsa bıle odadan çıkmıyorum :D) ???

ben mp3 leri dinlemeye yeni başladım mesela odamda dinliyorum akşam ama 1-2 dakıkalıgına odadan ayrılmam gerek oldu mp3 ü durdurup gelınce kaldıgı yerden devam ettırsem bır mahsuru varmı (biraz saçma bir soru ama bu çok oluyor başa almak zorunda kalıyrm yada gerek olsa bıle odadan çıkmıyorum :D) ???
olmaz bişey merak etme. kaldığın yerden devam edebilirsin. tabi bölmemeye özen göster. :)))

merhaba bende iş yerinde dinliyorum tabiiki devamlı yerimde olmuyorum kapatıp tekrar açmak da zaman istiyor devamlı müziklerim çalıyor... yine de çok faydasını gördüm zaten böyle ince ayrıntılara takılmadan bana faydası olacagını düşünüp dinlersek daha çok faydalanırız ... birde gece dinleyebilirsen kesintisiz dinleme şansın çok fazlaama lütfen dinleyelim ve faydalanalım herşey istediğinden daha güzel olsun...f678h

inşaallah teşekkürler zatn geceleri dinlemeye başladım inş. kısa zamanda faydası olr

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri