ben bu siteyi tesadüf eseri buldum internette google amcaya özgüven vs konularında bitmiş bir vaziyette bir çare araken buradaki telkinleri buldum yorumlardan etkilenip ego ve suçluluk duygusu telkinlerini indirdim 8 saat kadar olmasa da dinleyebildiğim kadar dinliyorum inşallah faydasını göreceğimi umuyorum bazen karışık rüyalar görüyorum heralde telkinlerin etkisi olsa gerek benim aslında büyük sorunlarım var sosyal bi insanım ama 20 yaşında olmama rağmen hiç kız arkadaşım olmadı kendimi çoğu zaman sorgulayan biriyim su anda öss ye hazırlanıyorum ve ders çalışmaktan başka çağremin olmadığını bildiğim halde çalışamıyorum içimde sürekli bir huzursuzluk yaptığım bir şeyden emin olamıyorum ama bir gün mutlu oluyorum 10 gün mutsuz ailem bana yeterince saygı göstermiyor doktora gitmek istiyorm ama sigortamın olmadığı ve ekonomik olarak orta seviye bir aile olduğumuz için onuda yapamıyorum Allaha şükür bu siteyi buldum bana neler yapabileceğim konusunda yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum