Kuantum İsim Analizi Eklentimiz

inanılmaz tam beni anlatıyor blissy:
Okumayı çok seviyorsun ve bilime ilgin var. Akademik kariyer yapabilirsin. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Geçmişi unutmuyorsun, çok zor affeden ve dışarıdan güçlü görünen bir yapın var. Özellikle affetme konusunda çalışmalar yapmalı kendini ya da başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisin. Sağduyulu ve yaratıcısın. Sosyal ortamlarda güvenin tam. Özel ilişkilerinde güven sahibisin aranılan ve sosyal birisin. İsmindeki p harfi bu etkileri daha da arttırıyor...y789

Aşırı hayalperest hayal kuran bir kişiliğin var. Çevrende ulaşılmaz gibi görünsende kendi içinde neşe ve bolluk var. U harfi özellikle bolluğa zenginliğe ulaşma potansiyelini arttırıyor. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın.

krzm67krzm67krzm67

bende bir neslihan ak rica edebilirmiyim atakan bey yada özlem hanım:)

Güzel sanatlara yeteneğin oldukça fazla. Bu konu ile ilgili bir şeyler yapmalısın. Duygusal yönün ağır basıyor. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın.

Buda benimki :D

bende bir neslihan ak rica edebilirmiyim atakan bey yada özlem hanım:)
Neslihan Ak İsminin Kuantum Analizi İsminin ilk harfi N çok çok iyi enerji yayıyor ve sana üstün güçler sağlıyor. Bu nadir harflerden birisidir bu enerjiyi iyi kullanmalısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Dışarıdan görünen sert bir yapın var. Projeler üretebiliyorsun. S harfinin ismin içinde bulunması özellikle kendi işini kuracaklar için avantaj. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Sert, bildiğini yapan ancak yaşadığın şeylerden ders alabilen bir kişiliğin var. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. Algılama yeteneğin oldukça yüksek. Mantığın gayet iyi ve yerinde kullanabiliyorsun. Mantığını dinlemen doğru bir seçim. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir.

çok teşekkürler atakan bey sağolun aynen ben yani:) güzel seyler duymak beni rahatlattı:)

merhabalar bu konuyla cok ilgileniyorum benim iki cocugum var zeren ve mert ali çakıcı

merhabalar bu konuyla cok ilgileniyorum benim iki cocugum var zeren ve mert ali çakıcı

zeren Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Sağduyulu ve yaratıcısın

mert Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun.

faceboktan senin için yaptım umarım faydası olmuştur..istersen sende istediğin isimlerin analizini yapabilirsin..

benim adım nurhan banada bakarmısınız rica etsem ?

Sedece isim analizi mi soyisimle birlikte de bakılabiliyor mu?

sevgili admin bende analiz rica edebilir miyim?teşekkürler...emine sarıkaya.

facebook a üye değilim...

Emine Sarıkaya isminin kuantum isim analizi:

Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Sağduyulu ve yaratıcısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Aşırı hayalperest hayal kuran bir kişiliğin var. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Oldukça duygusalsın. Bu kadar duygusal olmanın dezavantajlarını zaman zaman yaşıyorsun. Duygusallığın ı harfinin etkisi. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir. Geçmişi unutmuyorsun, çok zor affeden ve dışarıdan güçlü görünen bir yapın var. Özellikle affetme konusunda çalışmalar yapmalı kendini ya da başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisin.

çok teşekkürler ediyorum sevgili zerynthia cevap verdiğiniz için ve de inanılmaz derecede doğru bir analiz hemde cümlesi cümlesine...şaşırdım inanıny789ve şu aralar kendimi affetme,geçmişi unutma adı altında sitemizde dolaşıyorum bu konuda HAYATIM DEĞİŞTİ demek için uğraşıyorumy789sevgiler.

çok teşekkürler ediyorum sevgili zerynthia cevap verdiğiniz için ve de inanılmaz derecede doğru bir analiz hemde cümlesi cümlesine...şaşırdım inanıny789ve şu aralar kendimi affetme,geçmişi unutma adı altında sitemizde dolaşıyorum bu konuda HAYATIM DEĞİŞTİ demek için uğraşıyorumy789sevgiler.
Bilirsiniz azmin ve istemenin elinden hiçbir şey kurtulmaz. O nedenle hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz değişikliklerin en hayırlı şekilde olmasını dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile

alk78
Bilirsiniz azmin ve istemenin elinden hiçbir şey kurtulmaz. O nedenle hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz değişikliklerin en hayırlı şekilde olmasını dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile
alk7896klçok teşekkürler sevgili zerynthia...

yaa kusura bakmayında bunu mantık çerçevesinde açıklayabiliecek kimse varmı
bizim irademiz dışında sahip olduğuumuz ve bizim gibi birçok insanında sahip olduğu harf toplulukları
doğada harflerin bir karşılı yok onlar bizim yaratımımız sizleri anlayamıyorum gerçekten...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri