Koruma Kalkanı New Age

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Öncelikle teşekkür ederim.Site çok güzel,hemen birkaç mp3 indirdim dinlemeye başladım.Müzik seçimleri bi harika olmuş
çok beğendim.Umarım faydalı olur.hepinize tekrar teşekkür ederim.

çok teşekkürlerr herşer harika super super super blissy blissy

Ynt: Koruma Kalkanı New Age

atakan bet acaba bunu acaba her zaman dınlemelımıyım suanda sucluluk ve ego dınlıyorum
yanında koruma kalkanı da olmaı mı*? dusun

Öncelikle ego ve suçluluğu 1 hafta dinledikten sonra diğerlerine geçmen gerektiğini biliyorsun sanırım ama koruma dan önce kendine güven ve toplulukta konuşma gibi daha öncül mp3 ler var tabi karar yinede senin hepsinin içeriğini okuyup kendine en uygun olanı eklersin

çok teşekkürler..

Gerçekten çok güzzel bir site şimdiden birkaç tane mp3 indirdim umarım bir faydasını görürüm ..Teşekkürler

Koruma Kalkanı ne işe yarıyor bilgilendirirseniz sevinirim

TATAR AKAY ' Alıntı:
Koruma Kalkanı ne işe yarıyor bilgilendirirseniz sevinirim
koruma kalkanı bir yandan dış dünyada olumsuzluklardan etkilenmemeni sağlarken diğer yandan nazar v.b etkilerdende seni koruyacaktır
başka insanların düşüncelerini ve niyetlerini daha iyi anlamana vesile olacaktır..

çok saolun suan 2.günümdeyim gece gündüz ego ve suçluluk u dinliyorum etkisini az çok görmeye başladım denebilir

güzel paylaşım yapmışınız eline sağlık

alk78 alk78

güzel paylaşım eline sağlık :) ;)

nerden indiriyoruz

merhaba defoni

new age versiyonu telif hakkı olabileceği sebebiyle kaldırıldı.

başka versiyonlarını indirip dinleyebilirsiniz.

etkilerini en kısa zamanda görmenizi temenni ediyorum.

sevgiler actionsmile

Telif hakkı nedeniyle kaldırılmış ? Yeniden upload edebilirmisiniz ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri