Koruma Kalkanı Doğa Su Versiyonu

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Koruma Kalkanı Doğa Su Versiyonu

happy6 işte beklenen MP3 guitar 8977
smiliyface

merhabalar linkte sorun var galiba.

Linklerde sorun yok arkdaşım.Az önce indirdim problem yok sanırım problem sende.

Ben yinede senin için upload ettim buyur:

http://uploaded.to/?id=jeg0i0

oh bu çok iyi oldu!!!! gece dinleyemiyodum ,ney hüzünlendiriyor,new age gece dinleyemiyodum,klasik müzik de ani yükselişlerle kalp krizi geçrtiyordu khkh56 çooooooooook teşekürler 96

çok teşekkürler

linkde sorun varlinkde sorun varlinkde sorun varlinkde sorun varlinkde sorun varlinkde sorun varlinkde sorun var >:( >:( >:(

pamukk ' Alıntı:
oh bu çok iyi oldu!!!! gece dinleyemiyodum ,ney hüzünlendiriyor,new age gece dinleyemiyodum,klasik müzik de ani yükselişlerle kalp krizi geçrtiyordu khkh56 çooooooooook teşekürler 96

Of ama bu da insanı gece defalarca altına yaptırır! y789

yukleme problemi

link te sorun var, yükleyemiyorum

Gada ,linki kontrol ettim bende de şimdilik aktif değilmiş gibi gözüküyor ,en kısa sürede link yenilenip verilecektir ,takipte kal :) actionsmile

merhabalar ..

ana linklerimizde geçici bir problem yaşıyoruz..
kısa sürede düzelecektir..

ilk mesajın içerisine alternatif iki adet link ekledim..
iyi günlerde dinleyin ..

sevgiler..

merhabalar sizlere bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim mesela bir yere hızlıca çekiç vurulduğunda benim gözlerim hemen açılıp kapanıyoragl34yani korkuyorum diyebilirim bir yere veye bir şeye daldığımda odama biraz sert bir şekilde girildiğinde sıçrama oluyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sizlere soracağım soru şu bu sorunu nasıl yenebilirim bu telkinlerde bu soruna ilaç olabilecek bir telkin varmı ben çoğu telkini talimatlara uygun bir şekilde dinlemeye çalışıyorummusic45 bu sorunumu giderebilecek telkin varmı teşekkürlersapkal89

bu sorunlarımda biraz olsun tedavi anlamında ilerlemeler var umarım yakında daha iyi sonuç alırım

merhaba. ben 8-9 gündür günde 8-9ar saat ego ve suçluluk duyugl<arı mp3ünü dinledikten sonra bugün koruma kalkanı mp3ünü listeme ekledim. bu üçünü ne kadar süre ile dinlemeliyim. Doğru eklemeyi yapmış mıyım. yoksa koruma kalkanından önce başka bi mp3ümü eklese idim. şimdiden teşekkür ederim

benim sorularıma neden kimse cevağ vermiyor anlayamıyorum.... nereye bi konu açıp soru sorsam cevap alamıyorum

Eklemeleriniz doğru, isterseniz ek olarak kendine güven telkinini de ekleyebilirsiniz. Süre size bağlı istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. 1 haftalık bir süre geçmeden başka bir telkin eklemeyin. Kendine güven+ego listenizde sabit olsun, diğer telkinleri istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz.

Diğer sorularınıza da bakıyorum şimdi :)

linklerde sorun var galiba hiçbiri açılmıyor

Aynı anda hem koruma kalkanı hem başka bir telkin dinlense ne olur?

koruma kalkanı su sesini indiremedm bitürlü paylaşılan tüm linklerde sorun oldu 3 saniyelk kısa birşey iniyor.klasik versiyonu indirdm diğerlernden de fayda görmeme rağmen bu çok iyi geldi teşk ediyorum.su sesi versiyonu problemi nedir çözemedm tek sorun bende mi diğerlerini indirebiliyorum?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri