Konsantre Güçlüğü

vefalıdost

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Kafam çok karışık çok kararsızım canım çok sıkılıyor ....konsantre olmaktan zorlanıyorum....bunalımlardan stresler beni yeyip bitiriyor hayat çok yordu beni....yardımcı olurmusunuz.

Konsantrasyon için bi hobin varsa onunla uğraş. Mesela, ben uçak maketlerinden hoşlanııyorum. Uçak maketini yaparken ki konsantre çalışma sonrasında kafamı rahatlatıyor.

Telkinler çok işe yarıyor gerçekten çok iyiyim artık..Teşekkürler...

Hangi telkinleri dinliyorsun vefalıdost?

Sevdiğiniz ve hareketli olan bir müzik dinleyin , dinlerken de kitap satan adresleri gezebilirsiniz ve alıcı gözüyle kitap inceleyip , alıp çok keyifle okuyabilirsiniz .
Hem mutlu , hem huzurlu hem de kendinize sakin bir dünya kurarsınız.

Kafam çok karışık çok kararsızım canım çok sıkılıyor ....konsantre olmaktan zorlanıyorum....bunalımlardan stresler beni yeyip bitiriyor hayat çok yordu beni....yardımcı olurmusunuz.

Bio ritmik largo müzikler konusunu araştır.Konsantrasyonla ilgili müzikler varr .12389

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri